18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tricked - Singularity: 2

15. februar 2020 kl. 15:00 - FLASHPOINT Europe Closed Qualifier
15. feb. 2020 kl. 12:17 (Opdateret 18. feb. 2020 kl. 01:07) 15/02
23
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Dansk duel

Chance (1-2): 40-60%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

To forholdsvis nye og danske hold møder hinanden i Lower Bracket runde 2, så meget på spil her for begge hold. Jeg mener dog Singularity skal være favorit og større favorit end de hos Danske Spil er vurderet til.
Nu har jeg set flere kampe af begge hold, så Map stats vægter jeg ikke så højt, som jeg i andre tilfælde gør. Singularity har ikke spillet så mange kampe, som Tricked, hvilket får deres stats til at se dårligere ud end de faktisk er. Og samtidig har de faktisk mødt god modstand i deres forholdsvis få kampe, hvilket også har indflydelse på dette. Men ..
De har spillet god CS og har spiller med "x-factor" - her tænker jeg på mertz og jabbi specielt.

Tricked er et meget ungt hold med avg. 19,7 år. IGL og alderspræsidenten torben, med sine 24 år, er en fin spiller og har vist flere gange at han kan strække et godt og solidt hold sammen. Der er han også på vej hen, men der mangler bare flere års erfaring fra sine medspillere, som gns. er 18,5 år. Der mangler rutine og det kan koste i en BO3.
Singularity er mere jævnalderne, kun x-factor Jabbi med sine 16 år skiller sig ud fra flokken, hvilket jeg ser som et plus i et BO3-format. Dertil har de mertz på holdet, som har prøvet større kampe end det her og tror på at med hans rutine og erfaring, kan styrke holdet meget i sådan en kamp som denne. I en kamp, hvor ingen vil tabe og ryge ud og ikke mindst "overtaget" til det andet hold.

Singularity banner Train og Tricked banner dust2.
Så tror jeg Singularity picker Nuke og Tricked picker Mirage.
Singularity banner dernæst Inferno og Tricked banner Vertigo, så vi til sidst har Overpass.
Nuke - Mirage - Overpass er mit bud på maps. Kunne godt se en 2-1 til Singularity, men tror også på 2-0.

Held og lykke!

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback