Trabzonspor - Karabükspor: (AH: -0,5) 1

Match center
3. marts 2017 kl. 18:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Senol Gunes Akyazi Stadyumu    Firat Aydinus
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 54-28-18%
Betvalue: 103,95%
Spilbar ned til odds: 1,33
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Karabükspor er fortsat ikke meget værd på udebane og får svært ved at gøre noget ved Trabzonspor, der ser sin chance for at komme tilbage på vindersporet.

Pros:

 • Trabzonspor har efter en dårlig sæsonstart fået vendt skuden og spiller en meget fornuftig omgang fodbold for tiden. Jeg har i en tidligere analyse været inde på, hvorfor, så her kommer er hurtigt oprids: Der er kommet bedre stemning i truppen, efter at Mehmet Ekici (paradoksalt nok truppens bedste spiller) er blevet suspenderet og ligner en ny Fenerbahce-spiller fra sommer. Klubben har fået tilgang af Olcay Sahan fra Besiktas, der har givet Trabzonspor et stort boost offensivt. Det, kombineret med, at et nyt flot stadion endelig er blevet indviet giver tro på en spændende afslutning på sæsonen i Trabzon.
 • Karabükspor har overrasket gang på gang mod Istanbul-giganterne i denne sæson, men værd at bemærke er det, at det er sket på hjemmebane. På udebane er Karabük-mandskabet et helt andet og har kun skrabet fire point sammen i 10 optrædender på fremmed grund.
 • Trabzonspor har ikke tabt i seks kampe. Fire sejre er blevet afløst af to uafgjorte, og klubben har sat kursen ind på de europæiske pladser, men det kræver, at man kommer tilbage på vindersporet.
 • Karabükspor er stadig inde i en ny, meget uvidst fase, efter at Galatasaray for få uger siden pludselig kaprede træner Igor Tudor.
 • Hos Trabzonspor er den blot 20-årige Yusuf Yazici på fornem vis gået ind og erstattet Mehmet Ekici. Leverede for første gang en anonym indsats i forrige runde mod Alanyaspor, men har ellers været forrygende.

Cons:

 • Trabzonspor må formentlig undvære sin faste midterforsvarer Jan Durica.
 • Trabzonspor har noget bemærkelsesværdigt hentet flere point på udebane end hjemmebane (skiftede dog for nyligt til nyt stadion, hvor man har vundet 4-0 over Gaziantepspor og senest spillede 0-0 mod Alanyaspor).
 • Karabükspor har haft en formidabel oprykkersæson i Süper Lig og kan spille uden pres. Holdet ligger på ottendepladsen og har med 12 kampe igen 10 point ned til nedrykningsstregen.
 • Karabükspor vandt i seneste runde 1-0 over Genclerbirligi (hjemme) og holdt runden inden velkørende Antalyaspor på 1-0.

Team news:

Trabzonspor må formentlig undvære midterforsvarer Jan Durica (fast når klar). Han sad også ude i seneste runde, hvor Trabzonspor fik 1-1 ude mod Konyaspor. Derudover er reservekeeper Furkan Tas skadet. Som nævnt er playmaker Mehmet Ekici suspenderet fra truppen grundet transferuenigheder indbyrdes mellem Trabzonspor, Ekici og Fenerbahce.

Hos Karabükspor har den nyindkøbte keeper Rybka døjet med en skade siden han kom til for nylig og kommer formentlig ikke i spil. Derudover kan holdet stille i stærkeste opstilling.

Markedet:

Bet365 ligger alene i toppen på -0,5-varianten. Både Betfair Sportsbook og Bet365 har 1,9 på det rene 1-tal, efter at være åbnet i henholdsvis 1,75 og 1,83, hvilket flugter med det meste af det danske licensmarked. Udover de to nævnte holder også NordicBet/Betsafe og Danske Spil smal værdi med 1,87.

Også værdi:

Jeg finder desuden værdi i Trabzonspor til at vinde til nul, hvor Bet365 tilbyder 3,1 - også på trods af, at Durica er ude. Trabzonspor har stået solidt i forsvaret siden man gik over til at spille med mere tilbagetrukne backs i forhold til sæsonopstarten, hvor den stod på wingbacks med fuld fart ud over stepperne. I de seneste seks kampe, der har budt på fire sejre og en uafgjort har Trabzonspor en flot målscore på 9-2. En umiddelbar chancevurdering på den vil jeg sætte til 33%, hvilken giver en betvalue på 102,3%.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback