Trabzonspor - Galatasaray: 2

Match center
29. oktober 2017 kl. 17:30 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Senol Gunes Akyazi Stadyumu    Halis Özkahya
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 24-26-50%
Betvalue: 102,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Galatasaray er spille- og pointmæssigt kommet hæsblæsende ud af startblokken og ligner endelig igen en seriøs titelkandidat. Altid storsatsende Trabzonspor har et godt spillermateriale, men kan bare ikke få det til at fungere.

Pros:

  • Altid pressede Galatasaray har endelig fået det til fungere og topper Süper Lig med 23 point efter ni runder. Og det er ikke ét point for lidt. Spillet har været formidabelt og sommerindkøbene passer som fod i hose.
  • Trabzonspor har på papiret bygget flot på siden sidste sæson, og indledte sæsonen spillemæssigt fint. Men siden har holdet fra byen ved Sortehavet ikke kunne få det til at fungere. Ersun Yanal blev for nylig (og en anelse uforståeligt set fra mit synspunkt) fyret og erstattet med Riza Calimbay, der senest gjorde det flot i Antalyaspor. Intet virker dog for tiden, hvilket er fint symboliseret i de seneste to ligaresulater (1-0-nederlag til oprykkerne fra Yeni Malatyaspor og et pinligt 1-6-nederlag på hjemmebane til midterholdet fra Akhisar).
  • Trabzonspor er i store problemer i angrebet. Den hjemvendte helt Burak Yilmaz er skadet og førsteafløseren Hugo Rodallega fik rødt i midtugens cup-kamp (efter at have scoret to kasser). Karantænen er gældende i ligaen. Det giver plads til FCK-kendingen Dame N’Doye, der ikke har været nogen stor oplevelse i Trabzonspor og af den grund er klart tredjevalg.
  • Ude er også to andre profiler i Kucka, der er hentet til fra AC Milan og har fået en god start, og den foretrukne venstraback, Emmanuel Mas, der har karantæne.

Cons:

  • Galatasaray må undvære deres nye playmaker Younes Belhanda, der afsoner karantæne.
  • Trabzonspor har underpræsteret. Materialet er til langt mere end den nuværende 14. plads.
  • Selvom Galatasaray har været fremragende i ligaen, er det stadig det samme hold, der ikke kunne slå svenske Östersund over to kampe om en Europa League-billet.

Trupnyt:


Trabzonspor er uden de to førstevalg på angriberfronten, Burak Yilmaz og Hugo Rodallega. Derudover mangler de Kucka på midtbanen og Mas på venstreback.


Galatasaray er uden playmaker Belhanda, og mangler desuden Nigel De Jong og Hakan Balta. De to sidstnævnte er dog ikke registreret til at spille, og har ikke været i spil i sæsonen endnu.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback