18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Trabzonspor - Ankaragucu: (AH: -1,5) 1

Match center
27. juni 2020 kl. 20:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Senol Gunes Akyazi Stadyumu
23. jun. 2020 kl. 16:23 (Opdateret 27. jun. 2020 kl. 22:10) 23/06
186
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 51-0-49%
Betvalue: 104,55%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 1-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

Krisen i Ankaragücü kommer på det rigtige tidspunkt for Trabzonspor!
Ankaragücü har lige (tirsdag morgen) meddelt at de har opsagt samarbejdet med træneren, Akcay. Det kommer i kølvandet på Akcays udtalelser, om at han ønsker at se Trabzonspor som mester. Ankaragücü må til kampen mod Trabzonspor nøjes med at blive ledet af en assisenttræner, samt rutinerede spillere som Agcay. 

Det taler for spillet:

 • Resit Akcay er en farverig træner, der særligt er kendt for at være god til at motivere sine spillere. Det må Ankaragücü nu være foruden. 
 • Ankaragücü skal ud og finde sin 5. træner i denne sæson, og ordet "stabilitet" og "tålmodighed" er en by i Rusland for ledelsen. Intet overraskende over Ankaragücüs placering i tabellen. 
 • Trabzonspor har noget at vise efter deres sidste kamp, hvor de måtte lægge point til. Man kan roligt forvente, at se et Trabzon mandskab, der er topmotiveret for at fortsætte titelkampen. 
 • Trabzonspor har klaret sig godt mod bundholdene, og har det generelt bedre med at spille mod hold, der tager rollen "underdanig". *
 • Ligaens topscorer, Norske Sorlöth, er nærmest som Dortmunds Haaland, i Tyrkiet, og det er faktisk ingen overdrivelse. Han dominerer i luften, er hurtig, teknisk og kan skyde fra alle vinkler. Det er næsten en skam, at han kun er til leje, og højst sandsynligt ryger til en anden klub i Europa, da Crystal Palace nok ikke kan holde på ham. 

Hold øje med:

 • Der er lidt af en oprevet stemning hos Trabzonspor efter 2-2 kampen mod Alanyaspor, hvor klubbernes præsidenter kom op at toppes. 
 • Trabzonspor kan være negativ påvirket af både udelukkelsen af europæisk fodbold, samt for nu at være bag Basaksehir med 2 point. 
 • Trabzonspor mangler Nwaekeme, der har haft en forrygende præstation i år. Erstatningen Ekuban/Guilherme gør det næsten ligeså godt, men Nwaekem er en anderledes profil. Han er driblestærk og nok ligaens bedste kantspiller med ryggen til stregen. 
 • Ankaragücü skal satse på kontraangreb, og her har de Gerson Rodrigues og Dever Orgill, som gang på gang har vist deres værd. De har samlet bidraget med 3 mål i de sidste 3 kampe. 

* Trabzonspor slog overbevisende Ankaragücü i det første opgør i sæsonen med 0-3. Desuden har man også slået bundholdene Kayserispor, Rizespor og Kasimpasa med 6-0, 6-2 og 5-2. Trabzonspor er gode til at spille på en banehalvdel med spillere som Ndiaye, Sosa, Sörloth, Parmak og Omur. Det bliver en for stor mundfuld for hold som Ankaragücü. 

Fravær: 
Trabzonspor: Nwaekeme (venstre kant, fast), Sari (midtbane, rotation), Canbaz (midtbane, rotation) og Hosseini (forsvar, fast).

Ankaragücü: Lukasik (def. midtbane, fast), Kitsiou (højreback, fast) og Cinar (højre kant, reserve). 

Forventede holdopstillinger
Trabzonspor: Cakir - Pereira - Türkmen - Campi - Novak - Ndiaye - Parmak - Guilherme - Ömür - Ekuban - Sorloth.

Ankaragücü: Friedrich - Faty - Kulusic - Pazdan - Turan - Pinto - Agcay - Scarione - Michalak - Rodrigues - Lobzhanidze.

Oddsmarked: Jeg er lidt hurtig på tasterne her, efter at have hørt nyheden om afgangen af Ankragücüs træner. Bet365 er højest på asian handicap 1,5 med odds 2,05, som jeg forestiller mig, kan falde lidt inden længe. 

Kilder
Aspor - Sporx - Mackolik - BeInsports - Hürriyet - Transfermarkt - TRTspor

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback