18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tottenham Hotspur - Manchester City

Infokamp
Match center
2. februar 2020 kl. 17:30 - Fodbold, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Mike Dean
2. feb. 2020 kl. 01:22 (Opdateret 2. feb. 2020 kl. 19:26) 02/02
104
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Der er kamp mellem taktiske masterminds, når Tottenham og Jose Mourinho tager imod Manchester City i et vigtigt Premier League-brag.
Oddsmarked

Markedet har ikke stor tiltro til Tottenham, der hos Unibet og 888sport er helt oppe i 5,95. Krydset står i 4,60 hos bet365, mens ComeOn og Bethard er bedst på City-sejr med odds 1,57.

Det taler for Tottenham

  • Citys defensiv har været til at tale med, med blot ét clean sheet i 2020
  • Tottenham er ligaens fjerdebedste hjemmehold
  • Jose Mourinho har enorm erfaring mod Pep Guardiola, der næppe kan overraske Mourinho taktisk.

Det taler for City

  • Offensiven buldrer afsted med 22 mål i 2020
  • Tottenhams offensiv er omvendt tandløs
  • City har et fasttømret koncept, mens Spurs først er ved at finde deres under Mourinho

Rundt om holdene
Tottenham har ikke ligefrem haft et fantastisk 2020 indtil videre. Syv kampe har blot budt på to sejre, og offensivt sker der generelt for lidt for London-klubben, der siden nytår blot stå noteret for seks scoringer.

Det skyldes ikke mindst fraværet af Harry Kane, der sidder ude med en skade. Uden ham har meget været overladt til Heung-min Son offensivt, og selvom Son har gjort det fint, er Tottenham ikke samme hold uden Kane.

Det var ventet, at der skulle hentes en angriber ind inden transfervinduet lukkede, men Real Sociedads Willian Jose, der var udset som hovedmålet, viste sig for dyr, og derfor blev ingen hentet ind.

Nu står Tottenham så over for Manchester City, der har haft et anderledes fint 2020, med seks sejre i otte kampe. Senest tabte man dog i midtugen til bysbørnene United i Carabao Cup, men det nederlag var kun på 1-0, og derfor er City stadig klar til turneringens finale.

City kan gå ind til dette opgør med Leicesters 2-2’er mod Chelsea lørdag i baghovedet. Det resultat betyder, at City med en sejr kan øge forspringet til Leicester på tredjepladsen til fem point, mens hullet op til Liverpool fortsat er alt, alt for stort.

Citys offensiv har de seneste måneder fungeret godt, og 22 mål er det hidtil i 2020 blevet til. Defensiven er ikke så stærk som tidligere, således er det blot blevet til ét clean sheet efter årsskiftet, men med tanke på Tottenhams problemer offensivt, betyder det måske mindre her.

Det er 23. gang Jose Mourinho og Pep Guardiola tørner sammen på hver deres trænerbænk. Hidtil har Guardiola overhånden med 11 sejre, seks uafgjorte og blot fem nederlag.

Trupnyt
Tottenham er fortsat uden skadede Harry Kane, ligesom Moussa Sissoko er skadet. Nyindkøbet Steven Bergwijn kan få debut.

City har Leroy Sane tilbage i træning, men han er ikke i spil til denne kamp. Aymeric Laporte er klarmeldt.

Kilder

tottenhamhotspur.com, mcfc.com, skysports.com

Kommentarer

Feedback