18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tottenham Hotspur - Manchester United: Flest hjørnespark Man. Utd.

Match center
11. april 2021 kl. 17:30 - Fodbold, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Chris Kavanagh
11. apr. 2021 kl. 13:34 (Opdateret 11. apr. 2021 kl. 19:30) 11/04
51
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

I runde 31. møder Tottenham hjemme Man. Utd. En kamp, hvor jeg har kigget på de to holds taktiske tilgange, formen og moralen i trupperne.

Chance: 53%
Betvalue: 103,35%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
 • Tottenham har det med at være meget defensive og tilbageholdende i de store kampe, kigger man på deres kampe mod Man. City, Chelsea, Liverpool og Arsenal så har de haft boldbesiddelsesprocenter i den meget lave ende, og hvis vi kigger på de 8 kampe mod disse tophold har de en boldbesiddelses procent på 38, hvilket vidner om et defensivt udgangspunkt, der kan give Man. Utd muligheder.
 • Man. Utd har offensivt nogle rigtig dygtige folk, som kommer til mange afslutninger. Man. Utd. snitter 14 skud pr.kamp imodsætning til Tottenham der snitter 11 pr.kamp.
 • Kigger vi på indlæg så snitter Man. Utd. 16,7 pr.kamp hvorimod Tottenham snitter 13,1 pr.kamp (det laveste snit i PL)
 • Tottenham snitter 4 hjørnespark pr.kamp og tillader 5,2 til deres modstandere, hvorimod Man. Utd snitter 5,2 pr.kamp og tillader 4,3 til deres modstandere. Denne statistik er opløftende ift. dette spil, og kigger man på de seneste kampe, så har Tottenham fået færre hjørnespark end deres modstandere i 8 ud af de seneste 10 kampe.
 • Man. Utd stiller muligvis med Cavani i front til dagens opgør, og han er en stor trussel i feltet, hvor Man. Utd. kan skabe chancer via indlæg, hvilket jeg også synes jeg har set mere af, hvor især Shaw har været en stor spiller i år, også offensivt, hvor han har lagt meget på sit spil.
 • Man Utd. har vundet 8 ud af de seneste 10 kampe ift. hjørnespark, og selvom alle kampe har deres eget liv, så vidner det om at der er et mønstre.
 • Moralen hos Man. Utd må være høj. De har tabt 1 kamp ud af deres seneste 17, og det virker som om OSG har fået skabt et godt defensivt fundament. Kigger vi på Tottenham, så er det ikke helt det samme indtryk jeg får, hvor det udadtil virker som om der er en disharmoni. Mourinho har været efter flere af sine spillere, og jeg synes ikke det virker til der er så stor på tingene hos Tottenham.
Hold øje med
 • Tottenham har Son med igen, og han kan være en vigtig brik for Tottenham, som også kan gøre ondt på Man.Utds bagkæde, og hans samarbejde med Kane, kan give hjørnespark og muligheder til Tottenham.
 • Tottenham har hårdt brug for point, og hvis de vil i top 4, så skal der point på kontoen, så de skal også gå offensivt ind til dette opgør.
 • Man. Utd. har mange kampe for tiden, og har også en retur kamp mod Granada d. 15/04 hvilket også kan få indflydelse på denne kamp. Så hvis fokus er på denne retur kamp, så kan det betyde at Man. Utd. måske ikke tager den styring, som er nødvendig hvis de skal få flest hjørnespark.
Oddsmarked

Oddset på flest hjørnespark til Man. Utd står i 1,875 hos bet365, og 1,90 hos Nordicbet, og det højeste odds jeg har kunne finde lå hos comeon! til odds 1,95. 

Det bliver et spændende opgør, hvor jeg personligt, har svært ved at udpege en vinder. Så x'et kunne være et interessant spil, omend jeg har svært ved at se, hvad Tottenham kan bruge 1 point til, når Chelsea, Liverpool og West Ham ligger foran.

Holdene:

Tottenham:

Her er Matt Doherty (fast/reserve 15 kampe) ude med en skade, og det samme gør sig gældende med Ben Davies (fast mand 20 kampe). 
På den positive side er Son med igen for hjemmeholdet, og derfor tror jeg vi kommer til at se en start 11'er som herunder: 

Lloris; Tanganga, Sanchez, Rodon, Reguilon; Hojbjerg, Ndombele, Lo Celso; Lucas, Kane, Son.

Jeg er usikker på om, Sanchez for genvalg, efter en forfærdelig kamp, i sidste runde mod Newcastle, så han kunne godt få en tur på bænken hvor Alderweirld måske erstattede ham.

Manchester United:

Her er Martial (fast mand 22 kampe 4 mål) ude, og det samme gør sig gældende for Bailly (reserve 8 kampe). Der har været lidt snak om Shaw og Pogba, som er tvivlsomme, men jeg tror Shaw får en startplads, og så kan han sidde ude i EL kampen mod Granada. 
Mit bud på deres startopstilling er: 

Henderson; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw; McTominay, Fred; Greenwood, Fernandes, Rashford; Cavani

Er Pogba med igen, kan det betyde lidt rotation, hvor Cavani måske går ud af startopstillingen, og Rashford ligger sig på top.

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback