18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tottenham Hotspur - Liverpool: 2

Match center
19. december 2021 kl. 17:30 - Fodbold, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Paul Tierney
18. dec. 2021 kl. 21:54 (Opdateret 19. dec. 2021 kl. 19:26) 18/12
266
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Liverpool møder Tottenham i runde 18. En kamp, hvor Tottenham er hårdt ramt på skadesfronten, hvilket kan gøre livet nemmere for Liverpool.

Chance (1-X-2): 14-22-64%
Betvalue: 106,88%
Spilbar ned til odds: 1,56
Rigtig/forkert: 2-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det taler for
 • Tottenham har en række profiler ude (se holdinfo)
 • Offensivt er Tottenham ikke helt det hold, som de var engang, og det bliver ikke nemmere når de må undvære både Lucas og Son til dette opgør. Især Son som har været Tottenhams lyspunkt i denne sæson med 6 mål og 2 assists vil i den grad være savnet.
 • Tottenham har i denne sæson været godt stillet defensivt, og haft en god organisation på holdet, men i min optik skyldes meget af den defensive stabilitet Højbjerg, som er den spiller som binder det rigtig godt sammen. Han er den spiller i Tottenham der har mest kontakt med bolden, og han har det 11.højeste antal berøringer i PL, så hans fravær er et kæmpe minus for værterne.
 • Salah, Jota, Mané. Man behøver vist ikke sige så meget mere! De tre er frygtindgydende, og har i den grad gang i et fremragende samarbejde. Salah kan notere sig for 15 mål og 9 assists, og topper topscorerlisten i PL, lige efter ham på den liste er hans holdkammerat Jota med 9 mål og 1 assists, og Mané tager 7.pladsen med 7 mål og 1 assists. De bliver noget af en opgave for Tottenham.
 • Liverpool er inde i et stærkt run, og det ligner et hold der i den grad har momentum. 8 sejre er det blevet til i deres seneste 8 kampe, og de virker som de mest seriøse kandidater til titlen sammen med Man. City, og hvis de vil holde snor i dem, så skal der tre point til imod et hårdt ramt Tottenham mandskab.
 • Liverpool har vundet de seneste 5 indbyrdes opgør imod Tottenham, og kigger vi på deres seneste kamp, som de vandt 3-1 så var der klasse forskel og xG i den kamp hed 2,1-0,2
Hold øje med
 • Defensivt er Liverpool lidt ramt til dette opgør. Van
 • Tottenham har i Conte fået en dygtig manager, og en træner der i den grad kan spille efter et resultat. Jeg er ikke i tvivl om at Tottenham vil stille sig langt ned, og stå kompakt i kæderne, hvilket kan gøre umådeligt svært for Liverpool at tilspille sig chancer.
 • Liverpool rammer tredje kamp på 9 dage, hvor Tottenham har haft 14 dage fra deres seneste kamp, og til dette opgør. Jeg er ikke sikker på det er et stort minus for Liverpool, for de kører bare derud af, men det kan have givet Tottenham nogle bedre muligheder for at restituere, og forberede sig på dette opgør.
Oddsmarked

Oddset på dette opgør er faldet betrageligt, og er nu nede i de 1,67. Spillet var til at starte med i 1,80ish, og på baggrund af Tottenhams forfatning så kan det, have spillet ind i det høje fald.

Jeg er selv usikker på start 11'eren forud for dette opgør, og man kunne måske lige klappe hesten, og vente med at se det an inden man sætter sit x, men hvis Tottenham har denne line-up så kunne jeg godt se dem tabe med 1,2 eller 3 mål. 

Holdene:

Tottenham:
Der er mange ubekendter, men jeg har læst mig til at Emerson Royal (fast mand), Son Heung-min (fast mand), Lucas Moura (fast mand), Bryan Gil (reserve), Ben Davies (fast mand), Oliver Skipp, Cristian Romero (fast mand) og Sergio Reguilon (fast mand) ikke var at finde til Tottenhams sidste træning (før det altså blev lukket af. De er ramt af corona, men hvordan status er, er svært at sige, men et forsigtigt bud på deres start 11'er er:

Lloris; Sanchez, Dier, Tanganga; Emerson, Ndombele, Winks, Sessegnon; Lo Celso; Kane, Bergwijn

Jeg har ift. Tottenham holdet været inde på et utal af hjemmesider, og der er mange gæt på hvordan de starter, men jeg tror ikke det er langt fra skiven med det jeg har fundet her. 

Liverpool:
Gæsterne må se bort fra van Dijk (fast mand) og derudover er Fabinho (fast mand), Jones (fast mand/reserve) og Phillips (reserve) ude. Der er tvivl om Origi (reserve) men det er en stærkt start 11'er, som Liverpool kan stille med:

Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Konate, Robertson; Oxlade-Chamberlain, Henderson, Thiago; Salah, Jota, Mane

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback