18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tottenham Hotspur - Leeds United: Flest hjørnespark Leeds

Match center
21. november 2021 kl. 17:30 - Fodbold, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Andre Marriner
20. nov. 2021 kl. 10:19 (Opdateret 21. nov. 2021 kl. 19:22) 20/11
114
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

I runde 12. skal Leeds op imod Tottenham, i en kamp som jeg tror vil blive tæt, og hvor Leeds kommer til at have noget at skyde med rent offensivt.

Chance: 32%
Betvalue: 108,80%
Spilbar ned til odds: 3,13
Rigtig/forkert: 4-8
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
 • Kigger vi tallene så har Leeds i de første 11 kampe haft 157 skud, sammenlignet med Tottenhams blot 112 (næst færrest i PL). Skud er en vej til at få hjørnespark, hvor der kan komme blokkeringer, men det vidner også om et Leeds hold der vil noget offensivt, og et Tottenham hold, som måske ikke helt har fået det optimale ud af deres offensiveprofiler.
 • Indlægsspillet er Leeds også langt mere repræsenteret end Tottenham. Leeds har slået 143 indlæg i de første 11 kampe, hvor det er blevet til 95 indlæg fra Tottenham (igen er det næstfærrest indlæg).
 • Det er også lidt interessant at kigge på hvordan holdene præstere ift. at tillade. Her har Leeds tilladt 76 indlæg imod sig selv (næstfærrest i PL) hvor Tottenham har tilladt 169 (flest tilladte indlæg imod sig i PL). Ift. skud tilladt imod sig har Leeds tilladt flere, men der ligger det meget mere tæt. 165-157
 • Leeds har spillet 11 PL kampe og i 5 af dem har de fået flere hjørnespark end deres modstandere. Tottenham på den anden side har fået flere hjørnespark end deres modstandere i 4 ud af 11 kampe.
 • Tottenham tillader mange hjørnespark imod sig selv, og jeg kan godt se at denne kamp bliver med Leeds værende meget på bolden. Leeds snitter 58,4% af boldbesiddelsen i deres kampe (4.mest i PL) og det tror jeg de kan omsætte til mange hjørnespark, mod et Tottenham hold der måske også stiller sig lidt afventende an til Leeds.
 • Kigger vi på de offensive positioner hos Leeds så har de i Rodrigo, James, Raphinha og Harrison masser af fart og kigger vi på driblinger, så ligger de også højt især Raphinha (3.mest driblende i PL). De offensive folk kan komme til at gøre ondt på Tottenham, og jeg tror sagtens Leeds kanterne kan komme til chancer og muligheder der kan kaste hjørnespark af sig.
Hold øje med
 • Leeds mangler flere profiler (se holdinfo).
 • Fraværet af deres normale 9'er Bamford er stort afsavn også for deres spil, hvor han er en god opspilsstation, og derudover har han en stor tilstedeværelse i boksen, som gør at Leeds også kan slå bolden ind i boksen og have en forhåbning om at det kan føre til noget.
 • Tottenham har i de 3 forreste rigtig meget kvalitet, som kan gøre dem farlige på mange måder. Kane kom igang for England, og måske kan han have tanket lidt selvtillid, hvilket igen kan føre til at de forreste folk for Tottenham kan skabe chancer og muligheder, som også kan føre til hjørnespark.
 • Leeds tillader 5,6 hjørnespark pr.kamp. Det er ret højt, og kigger vi på hvordan det ser ud ift. fået og givet hjørnespark så har de et snit, hvor de får et hjørnespark mindre end deres modstandere pr.kamp, hvor Tottenham har et snit der hedder 0,1 hjørnespark mindre end deres modstandere i snit.
 • Der er mange ubekendte faktorer ved Tottenham, og jeg er usikker på hvordan Conte vil angribe denne kamp, vil han sætte sig på opgøret. Det er jeg usikker på. Conte har altid haft store hold med masser af stjerner, og det er ikke helt det samme tilfælde med Tottenham, så jeg er spændt på hvordan han løser denne opgave.
Oddsmarked

Dette spil går på at Leeds skal få flest hjørnespark, og det er de ikke favoritter til, men jeg synes pointerne måske godt kan pege i retningen af en overraskelse. 

Kigger vi på, hvordan andre bookmakeres ligger så er bet365 i 2,87 for flest hjørnespark på Leeds, Betfair er i 2,60 og Marathonbet er i 3,18.

Holdene

Tottenham:
Hjemmeholdet må se bort fra nyindkøbte Romero (fast mand) Skipp (reserve/fast mand) og Sessegnon (reserve). Derudover er Gil (reserve) Højbjerg (fast mand) og Lo Celso (fast mand/reserve) listet som tvivlsomme. 
Jeg tror Conte og Tottenham stiller i en 4-3-3 med følgende folk

Lloris; Sanchez, Dier, Davies; Emerson, Hojbjerg, Ndombele, Reguilon; Son, Kane, Lucas

Leeds United:
Gæsterne er lidt presset på deres 9'er position hvor Bamford (fast mand) har været ude i en længere periode, og det kan ses, og mærkes hos Leeds. Derudover er Ayling (fast mand) og Koch (fast mand) også ude af dette opgør. Til sidst er Firpo (fast mand) og Shackleton (fast mand/reserve) tvivlsom. Det betyder at vi får følgende start 11'er i en 4-2-3-1, som også kan gå hen og blive en 4-1-4-1:

Meslier; Dallas, Llorente, Cooper, Firpo; Phillips, Forshaw; Raphinha, Rodrigo, Harrison; James

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback