18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tottenham Hotspur - Crystal Palace: Over 2,5 Mål

Match center
26. december 2021 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Jonathan Moss
23. dec. 2021 kl. 14:28 (Opdateret 26. dec. 2021 kl. 17:51) 23/12
218
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Tottenham og Crystal Palace mødes i runde 19. En kamp jeg har kigget lidt på, og hvor jeg har en lille fidus til, at nettene kommer til at blafre.

Chance (Over-Under): 55-45%
Betvalue: 106,70%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 3-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Begge hold har nogle individualister på de offensive positioner, som jeg synes er en fryd for øjet at se på. Zaha, Son, Gallagher, Lucas, Kane m.fl. kan gøre ting på egen hånd, og vil have gode muligheder for at drille modparten, i flere aspekter af spillet kan disse folk blive farlige.
 • Tottenham har spillet 8 kampe under Conte, og de er gået over de 2,5 mål i 6 af kampene (alle turneringer er talt med) og jeg synes især Conte har haft succes med at få offensiven på plads igen, hvilket man i den grad så i kampen mod Liverpool, hvor de var virkelig gode til at skabe store chancer, hvilket også gav dem en xGF på hele 3,4 mod Liverpool.
 • Kigger vi på de to hold så har Crystal Palace gået over de 2,5 i 10 ud af 17 kampe og Tottenham er gået over i 9 ud af 15 kampe, hvilket også bekræfter det billede jeg har fået især af Palace, som værende inde i transformation til et mere offensivt hold. Crystal Palace har scoret 24 mål og lukket 24 ind, hvilket også er i den høje ende.
 • De to hold spillede nogle ganske underholdende indbyrdes kampe sidste år. Det første endte 1-1, hvor xG hed 1,2-1,1 og det andet indbyrdes opgør endte 4-1 til Tottenham hvor xG hed 0,3-2,7. De to hold spillede også imod hinanden i september, hvor Crystal Palace vandt 3-0 i en kamp som endte 2.4-0.1 ift. xG.
 • Tottenham har ambitioner om mere end en 7.plads, og derfor forventer jeg også, at de vil spille noget offensivt fodbold, og være målsøgende, hvilket også vil passe fint til Crystal Palace, som kan stikke af sted i omstillinger. Jeg kunne sagtens forestille mig en meget vekslende fodboldkamp, hvor begge mandskaber får gode muligheder.
Hold øje med
 • Er der trætte ben i Tottenham truppen? det kan jeg godt være nervøs for. De spillede d.19/12 og d.22/12 og spiller så igen d.26/12. Det er mange kampe på kort tid, og kunne måske godt sætte sit præg på Tottenham spillerne, som derfor måske spiller lidt mere konservativt.
 • Crystal Palce har et godt fundament, og spiller meget disciplineret. De har det tredje laveste xGA i PL på blot 17,6, hvilket er vildt imponerende, og jeg kan være nervøs for, om Tottenham får ligeså let ved at skabe chancer, som de gjorde i sidste runde mod Liverpool. Crystal Palace spiller med en noget lavere bagkæde, og Tottenham vil ikke få ligeså stor succes med at ligge bolden bagved.
 • Begge hold har gode individualister i offensiven, men det er stadigvæk to hold der ligger i den lave ende ift. xGF, og jeg kan være nervøs for om de individuelle folk bliver forløst, eller om de to holds fokus bliver på at holde organisationen.
Oddsmarked

Oddset på over de 2,5 mål startede i de 2,00ish og har så bevæget sig ned i 1,94 hos bet365, og Marathonbet, som jeg mener der er værdi i.
Jeg kunne også se at begge hold scorede til odds 1,80 som værende et spil med værdi, men jeg har holdt mig til over de 2,5 mål.

Holdene:

Tottenham:
Hjemmeholdet har Romero (fast mand) ude, men derudover er de kommet sig over de fleste skader, og Covid karantæner, hvilket gør, at de kan stille i deres stærkeste start 11'er:

Lloris: DSanchez, Dier, Davies; Emerson, Højbjerg, Winks, Reguilon; Lucas, Kane, Son

Crystal Palace: 
Gæsterne må undvære McArthur (fast mand), men også de har stort set alle mand klar til dette opgør, hvilket jeg tror før til følgende start 11'er:

Guaita; Ward, Andersen, Guehi, Mitchell; Gallagher, Hughes, Kouyaté; Ayew, Edouard, Zaha

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback