Toronto Raptors - Milwaukee Bucks: Over 23,5 point

Match center
19. april 2017 kl. 01:00 - Basketball, USA - NBA
Air Canada Centre
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 57-43%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Antetokounmpo dominerede Raptors i game one. Toronto er ellers et af de bedre forsvarhold i ligaen, men spørgsmålet er om The Greek Freak simpelthen bare er for god.

Taler for spillet

Giannis er en af de mere unikke og talentfulde spillere i ligaen, og han har en fantastisk evne til at komme helt til ringen. I game one var han 13 for 18 fra gulvet med flere dunks end skud udenfor feltet.

Jeg tror han vil være ligeså aggressiv i denne kamp. Toronto er favoritter, men Milwaukee var klart det bedste hold i første kamp, så hvorfor ikke gå efter en til sejr. Det er et uerfarent hold, men det taler også til deres fordel, da der ikke er noget pres på dem og de samtidig er et meget talentfuld hold ført an af jason Kidd.

Hvis Raptors forsøger at doubble team ham, tror jeg kun det bliver begrænset. Milwaukee har haft en del ganske habile skytter lige fra point guard Brogdon til startende center Thon Maker. Pointen er at jeg tror nok, at Giannis skal få en del skud i kampen.

Taler mod spillet

Giannis er ung og forholdsvis uprøvet i playoff - kan han spille kontinuerligt på så højt et niveau som i game one? (Det tror jeg han kan).

Raptors har nogle af ligaens bedste spillere til at dække ham i P.J. Tucker  og Serge Ibaka

Raptors kan forsøge at få bolden ud af hænderne på Giannis ved at doubble team ham.

Det er ofte set før at undertippede hold som vinder kamp et, som Milwaukee gjorde, kommer ud og spiller dårligt i kamp to 

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback