18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Toronto Maple Leafs - Winnipeg Jets (2020-01-09 02:30) - Mitch Marner: Over 0,5 Point

9. januar 2020 kl. 01:30 - Ishockey, USA - NHL
8. jan. 2020 kl. 11:42 (Opdateret 9. jan. 2020 kl. 07:58) 08/01
67
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 75-25%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 1,33
Rigtig/forkert: 1
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Det kunne tyde på endnu en målfest, når Toronto Maple Leafs (24-15-5) for anden gang på en uge møder Winnipeg Jets (23-16-4) i NHL. En målfest jeg forventer, at Mitch Marner tager del i for de blåklædte.

Af en spiller af Marners kaliber ville jeg forvente dette spil værende i området omkring 1,30-1,35, hvilket ofte ses med de mest pointproducerende spillere i ligaen. Marner er nummer 11 i NHL i point pr. kamp for hele sæsonen og nummer 1 siden den 1. december.

Det taler for:
- Torontos offensiv har som forventet været fremragende i denne sæson med 3. flest mål i ligaen. Marner har bidraget stort til dette med 41 point i 33 kampe. Canadieren har point i 25 af kampene (75,8 %). Den 22-årige har siden sin debut i ligaen tilbage i 2016 vist sig som en særdeles fremragende spiller og har 265 point i 274 NHL-kampe i karrieren.

- Marner har været en smule mere effektiv på hjemmebane med point i 15 af 19 kampe (79 %) i denne sæson.

- Toronto fik ikke den bedste sæsonstart, men det canadiske hold er efter et trænerskifte kommet i gang. Holdet er 11-2-1 i de seneste 14 kampe, og af disse har Marner haft point i de 13.

- Marner har spillet fast med Zach Hyman og førhen også med stjernecenteren, John Tavares. I de seneste 3 kampe har han så, foruden Hyman, været sat sammen med Auston Matthews, som han tidligere har haft stor kemi med. Tavares er en etableret stjernespiller i ligaen, men Matthews er lige takken over, hvilket han med hele 29 scoringer, 2. flest i NHL, har vist i denne sæson.

- Torontos to bedste kæder har igennem det meste af sæsonen været blandt de absolut mest chanceskabende i ligaen kamp efter kamp. Siden starten af december er Marner nummer fire i ligaen i statistikken over flest målchancer, mens den pågældende spiller har været på isen.  

- Marner har point i 5 af sine 6 karrieremøder med Jets. Senest den 2. januar i en 6-3-sejr i Winnipeg.

- Som jeg skrev i et (mislykket) tip tidligere på ugen, så har Winnipegs defensiv ikke været skarp på det seneste. Holdet tillod mange chancer og mål i perioden efter jul, men mandskabet har trods alt begrænset modstanderne til samlet 4 scoringer (+ 1 i overtid) i de seneste 2 kampe.

- Dette skyldes i høj grad en velspillende målmand, Connor Hellebuyck, men ligesom det var tilfældet med Jacob Markstrøm i går, så frygter jeg, at Hellebuyck kan have brug for en pause. Canadieren er blevet bekræftet som Jets´ keeper til kampen, men den 26-årige målmand har spillet Winnipegs seneste 6 kampe, og ingen målmand i ligaen kommer i nærheden af de 197 skud, som Hellebuyck har mødt i denne periode.

Det taler imod:
- Hellebuyck er en god målmand, og måske kan han fortsætte det gode spil fra særligt de to seneste kampe.

- Winnipeg spillede sin hidtil bedste defensive kamp i 2020 mod Montreal natten til tirsdag dansk tid.

- 14 af Marners 25 kampe med point har kun været med et enkelt af slagsen. Der skal ikke meget til før, at en kamp med 1 point bliver til 0.

- Winnipegs to bedste kæder, som Jets formentlig vil matche Torontos bedste med, tillader ikke et hav af mål i 5-5. Jets´ undertalsspil har været et stort problem for dem, men kan de holde sig ude af straffeboksen, vil Marners chancer for point naturligvis være svækkede. Især fordi canadieren har lavet 15 af sine 41 point i overtal.


Toronto er uden Trevor Moore, Jake Muzzin, Ilya Mikheyev og Andreas Johnsson.

Winnipeg mangler Nathan Beaulieu, Andrew Copp, Dmitry Kulikov, Bryan Little, Mark Letestu og Dustin Byfuglien.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback