18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Toronto Maple Leafs - Florida Panthers (2020-02-04 02:00) - William Nylander: Over 0,5 Point

4. februar 2020 kl. 01:00 - Ishockey, USA - NHL
3. feb. 2020 kl. 13:56 (Opdateret 4. feb. 2020 kl. 07:49) 03/02
43
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 65-35%
Betvalue: 105,30%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert:
888sport Spil nu hos 888sport

William Nylander og resten af Toronto Maple Leafs tager i nat i mod Florida Panthers i NHL. Svenskeren er i storform, og det fortsætter forhåbentlig mod Panthers.

Det taler for:
- Den svenske wing er inde i en god pointstime. Efter tre kampe uden point er han kommet på tavlen i de seneste 7 kampe i træk.

- Nylander har point i 33 af sine 52 kampe i denne sæson (63,4 %). Hjemme i Air Canada Center er han imidlertid endnu bedre med point i 69,2 % af kampene (18 ud af 26). 

- De to hold plejer at spille særdeles målrige kampe mod hinanden. I januar tabte Leafs 4-8 i Florida, hvor Nylander bidrog med en assist. Svenskeren havde også to point, da holdene sidst spillede mod hinaden i Toronto i marts sidste år. Toronto har vundet de seneste 7 indbyrdes opgør hjemme mod Florida.

- Nylander har opbygget et solidt samarbejde med stjernecenteren, John Tavares, og de to plejer at være garant for rigeligt med store chancer. I powerplay er Nylander en del af førstekæden med den giftige afslutter Auston Matthews og playmakeren Mitch Marner.

- Nylander har ikke overladt det til holdkammeraterne at sikre svenskeren sine point. Før det seneste opgør mod Ottawa, hvor den 23-årige måtte nøjes med en assist, havde han scoret i fem kampe i træk.

- Florida plejer ligsom Leafs at spille frisk til, og det giver typisk mange chancer i begge ender. Panthers har lukket 6. flest mål ind af alle hold i NHL i denne sæson, og i det nye år er holdet 3. dårligst i xGA.

- Florida hentede i sommer stjernekeeperen, Sergei Bobrovsky, men russeren har ikke leveret som ventet. Bobrovsky har lukket hele 3,26 mål ind pr. 60 minutter i denne sæson, og hans redningsprocent er under 90.

- Florida har netop fået deres absolutte stjernecenter, Aleksander Barkov, skadet. Finnen er kendt som en af ligaens bedste defensive forwards, og hans fravær vil være et stort slag for Panthers.


Det taler imod:
- Nylander har blot lavet point i 8 af 17 karrieremøder med Panthers.

- Bobrovsky er kun 31 år, og der er ingen grund til at tro, at russeren i sæsonens sidste halvdel kan genfinde tidligere tiders takter.

- Panthers er 5-2-0 på udebane i det nye år med en respektabel 2,71 mål tilladt pr. 60 minutter i disse.

- Toronto har kun scoret 4 mål i holdets seneste 3 hjemmekampe. Stepper holdkammeraterne ikke op, er Nylanders chance for point naturligvis forringet.

- Toronto er fortsat uden backprofilen, Morgan Reilly, der spiller en væsentlig rolle i holdets offensive 5-5-spil og powerplay.


 

Travis Dermott, Reilly og Ilya Mikheyev mangler for Toronto.

Barkov er tvivlsom for Panthers, mens backupkeeper, Chris Driedger, med sikkerhed er ude med skade.

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer
Feedback