Annonce
Annonce 888
Annonce
Annonce

Toronto - LA Galaxy: Over 3,5 Kort

Match center
16. september 2018 kl. 01:35 - Fodbold, USA - MLS
BMO Field
13. sep. 2018 kl. 22:02 (Opdateret 16. sep. 2018 kl. 03:32) 13/09
57
0
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 65-35%
Betvalue: 104,65%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert: 10
Unibet Spil nu hos Unibet

Nima Saghafi dømmer, og det plejer at betyde mange kort. LA Galaxy-spillerne kan være opsatte på at imponere den nye træner, hvilket kan betyde, at de kommer til at gå mere til den i tacklingerne. Det kan ligne en kortfest natten til søndag.

Det taler for:

  • Nima Saghafi giver mange kort, når han dømmer. I denne sæson har han på 13 kampe i snit stukket 5,08 gule og 0,15 røde kort ud.
  • LA Galaxy får mange kort. På 28 kampe har de trukket 57 kort, hvilket er femteflest i ligaen.
  • LA Galaxy sagde farvel til cheftræner Sigi Schmid i midtugen, og den rutinerede assistent Dominic Kinnear har taget over. Det kan betyde, at LA Galaxy-spillerne kommer ud til kampen for at bevise noget, og den kan derfor få lidt ekstra i tacklingerne.
  • Offensive spillere som Jozy Altidore, Sebastian Giovinco, Giovani dos Santos og Zlatan Ibrahimovic er gode til at trække både frispark og kort.

Det skal du holde øje med:

  • Det er ofte marginaler, der afgør, om et kortspil går hjem.
  • Der er usikkerhed omkring, hvordan LA Galaxy stiller op. Hvis de fortsætter deres defensive taktik, kan Toronto få svært ved at slå kontraangreb.
  • Toronto har kun fået 42 gule kort i sæsonen, hvilket er ottendefærreste i ligaen.

Odds:

Unibet er umiddelbart den eneste bookmaker med odds på udfaldet lige nu.

Trupnyt:

Toronto FC må formentlig undvære Victor Vazquez (midtbane - fast) til kampen, efter han udgik senest. Det er et slag for spillet, da han godt kan trække frispark til sig.

Forventet startopstilling (4-3-3):

Clint Irwin — Gregory van der Wiel, Eriq Zavaleta, Drew Moor, Justin Morrow — Marky Delgado, Michael Bradley, Jonathan Osorio — Lucas Janson, Jozy Altidore, Sebastian Giovinco

LA Galaxy er svære at blive kloge på op til kampen. Det er begrænset, hvad Dominic Kinnear har kunnet nå at ændre, og som assistent under Sigi Schmid er det heller ikke sikkert, han er alt for uenig i hans taktik. De kan stille i stærkeste hold, men spørgsmålet er, hvad Kinnear ser som det stærkeste LA Galaxy-mandskab. Hvis de vælger at komme med et mere offensiv tilgang, så er det positivt for spillet, da det vil give Toronto mulighed for kontraangreb, hvor LA Galaxy-spillerne kan blive tvunget til at trække et gult kort.

Forventet startopstilling (3-4-1-2):

David Bingham — Dave Romney, Michael Ciani, Jorgen Skjelvik — Rolf Feltscher, Jonathan dos Santos, Perry Kitchen, Ashley Cole — Giovani dos Santos — Zlatan Ibrahimovic, Ola Kamara

Kilder: mlssoccer.com, klubbernes hjemmesider, latimes.com, proreferees.com

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback