18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Torino - Verona: Begge hold scorer: Ja - Tips & Spilforslag

Match center
19. december 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Stadio Olimpico Grande Torino    Michael Fabbri
16. dec. 2021 kl. 11:40 (Opdateret 19. dec. 2021 kl. 19:58) 16/12
136
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance: 60%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-0
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det er to mandskaber som på det seneste både har scoret og indkasseret mål, og gæsterne har været underholdne. Torino har stort fokus på det defensive, men her dufter det af et åbent opgør med både mål og chancer i begge ender af banen.
Det taler for
 • Gæsterne fra Verona har under træner Igor Tudor spillet offensivt fodbold, og det har betydet masser af mål og samtidig også, at man har indkasseret mål.
 • Verona har scoret 33 mål i sytten opgør i sæsonen, og har scoret i syv ud af otte udekampe i i sæsonen, og i syv af de otte udekampe har begge hold scoret.
 • Defensivt har Verona ikke vist samme stabilitet som tidligere, og da den nuværende træner i Torino Ivan Juric stod i spidsen for gæsterne, og med hans kendskab til Verona og deres svagheder bør hjemmeholdet kunne udnytte det til mål og chancer.
 • Verona er ramt i defensiven til opgøret da polske Dawidowicz er meldt ude, og tyske Gunter er tvivlsom til opgøret, og kombineret med, at man i de seneste fire opgør har indkasseret otte mål, og plus de fire i Coppa Italia opgøret hjemme imod Empoli i tirsdags.
 • Torino har kun holdt nullet i tre ud af sytten opgør i denne sæson, og i de seneste fem opgør er fire af opgørene sluttet med, at begge hold har scoret.
 • Veronas angrebstrio med Simeone, Caprari og Barak har virket skarp igennem hele sæsonen, og især Giovanni Simeone virker brandvarm i øjeblikket, og ham kan man ikke holde fra hverken mål eller chancer i øjeblikket.
 • Hjemmeholdet har scoret i otte af sæsonens ni hjemmekampe på Stadio Olimpico, og i seks ud af ni hjemmekampe har begge hold scoret.
 • De seneste seks indbyrdes opgør imellem de to mandskaber er sluttet med at begge har scoret, og i de seneste syv indbyrdes opgør i Torino har begge mandskaber scoret i fem af opgørene.
Hold øje med
 • Torino har i træner Ivan Juric en taktikker som ved hvordan Verona skal lukkes ned.
 • Andrea Belotti er ude i angrebet hos hjemmeholdet, og han er normalt den spiller hvor chancerne og ikke mindst målene normalt kommer fra.
 • Hjemmeholdet er inde i en ganske fin stime med kun et nederlag i de sidste fem spillerunder, og kan man få et point her vil man være ganske fint tilfreds.
 • Torino har et Coppa Italia opgør torsdag aften i Genova imod Sampdoria, og det tyder på, at man rotere en del, men man kan blive ramt af vigtige fravær til søndagens hjemmekamp.
 • Giovanni Simeone er en humør spiller, og har han en offday, så kan Verona komme i problemer med, at scorer imod et ganske stærkt defensivt mandskab som Torino.
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 1,75 på at begge hold scorer søndag aften på Stadio Olimpico Grande Torino, Unibet er i odds 1,71, mens Bet365 også er i odds 1,75.

TORINO: Det dufter af et meget tæt og jævnbyrdigt opgør imellem Torino og Verona, og umiddelbart er det svært og vurdere udfaldet af opgøret, og da gæsterne bestemt godt kan overraske og hente alle tre point på udebane.

Torino har i træner Ivan Juric en stor fordel til søndagens opgør og da han tidligere har stået i spidsen for gæsterne, og det kan ikke undgå og betyde, at han kender gæsternes svagheder og ikke mindst spillerne, og da Verona ikke har ændret det store i truppen siden han forlod klubben i sommers.

Ivan Juric har taget samme spillestil med til Piemonte som han havde stor succes med i Verona, fokus på det defensive og lukke godt af, og spille på hurtige omstillinger, og selvom man kun har holdt nullet i tre ud af sytten opgør i denne sæson, så har man set en stor stabilitet i det defensive i forhold til tidligere.

Hjemmeholdet er inde i en ganske fin og fornuftig stime med kun et nederlag i de seneste fem spillerunder, og samtidig med, at man har gjort det rigtig godt på hjemmebane indtil videre i sæsonen med fem sejre, to uafgjorte, og to nederlag imod Atalanta og Juventus.

Det ser ikke ud til, at træner Ivan Juric ændre det store i forhold til søndagens 2-1 sejr hjemme over Bologna, og hvilket betyder, at Sanabria igen starter på toppen i angrebet, og det tyder på, at Brekalo igen bliver klar på den offensive midtbane.

Torinos hjemmebanestatistik: 5-2-2, målscore 18-10.

Trupnyt: Belotti(fast) i angrebet er forsat skadet og ude, Bremer(fast) i midterforsvaret udgik i pausen imod Bologna, men bør blive klar til opgøret.

Torinos forventede startopstilling: 3-4-2-1: Milinkovic- Zima, Bremer, Rodriguez- Singo, Lukic, Pobega, Vojvoda- Pjaca, Brekalo- Sanabria.

VERONA: Efter sytten spillerunder er Preben Elkjærs gamle klub placeret i midten af rækken med 23 point, og Verona har uden tvivl været et af de mest underholdne mandskaber indtil videre i sæsonen, og med masser af mål og gang i den i begge ender af banen.

Overlevelse bør ikke blive et problem for mandskabet i denne sæson, og det er man ganske enkelt for stærke til og skulle komme i nedrykningsproblemer. Fra og være et mandskab som var meget fokuseret på det defensive under tidligere træner Ivan Juric, som nu er i netop Torino er man gået i den anden grøft med Igor Tudor med masser af offensivt fodbold, og ikke mindst mål.

Giovanni Simeone virker som en af de klart skarpeste angriber i Europa i øjeblikket, og sammen med Caprari og Barak har man en uhyggelig farlig trio i det offensive som har scoret 21 af Veronas 33 mål i sæsonen, og forsætter det på den måde så bør man kunne slutte i Top 10 igen i denne sæson.

Jeg forventer ikke, at man laver om på noget som helst til dette opgør hverken i spillestilen eller i startopstillingen, og man så tydeligt i tirsdagens 3-4 nederlag hjemme til Empoli i Coppa Italia, at fokus er udelukkende på Serie A, og derfor spillede man kun med reserverne, og minus Veloso på den centrale midtbane.

Verona er uden polske Dawidowicz i midterforsvaret som er langtidsskadet og yderligere er tyske Gunter meldt tvivlsom til opgøret, men ellers har man ikke vigtige fravær til opgøret.

Veronas udebanestatistik: 1-4-3, målscore 14-17.

Trupnyt: Dawidowicz(fast) i midterforsvaret er skadet og ude til opgøret, Gunter(fast) i midterforsvaret er meldt tvivlsom til opgøret.

Veronas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Montipo- Casale, Magnani, Ceccherini- Faraoni, Tameze, Veloso, Lazovic- Barak, Caprari- Simeone.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttosport.com, torinofc.it, sportmediaset.mediaset.it, hellasverona.it, Tuttomercatoweb.com, larena.it

 • Høj tilbagebetaling
 • Stort spiludvalg og egne odssættere
 • Flot velkomstbonus

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

2022-10-02
- Bruger
- Ekspert
14:00 FC Midtjylland - Viborg: 1
1,75
15:00 Manchester City - Manchester United: X
6,15
16:00 Brøndby IF - Lyngby: Over 9,5 Hjørnespark
1,83
17:30 Leeds - Aston Villa: Flest hjørnespark Leeds
1,74
2022-10-03
- Bruger
- Ekspert
02:20 Tampa Bay Buccaneers - Kansas City Chiefs: (AH: -3,5) 2
2,20
2022-11-08
- Bruger
- Ekspert
09:00 Intet flertal i Senatet: X
6,00
09:10 Senatsvalg Florida: Demokrat
13,00
2022-11-21
- Bruger
- Ekspert
11:00 Går videre: Danmark: Ja ♡♡
1,57
11:00 VM - Frankrig elimineret i : 1/8-dels "last 16"
5,50
11:10 VM - Argentina elimineret i: 1/8-dels "last 16"
5,00
11:15 Udsagnsspil ja/nej: "Eriksen bliver dansk topscorer"
3,75
11:20 Gruppe D: 3. plads i gruppen: Danmark el. Frankrig
3,64
12:00 VM2022 - England-trupspecial: Kyle Walker udtages til VM-trup
1,40
12:50 VM: Hvornår bliver landet slået ud: Semifinalen: ENG/BRA/FRA/ARG/TYS/SPA/ BEL/HOL/POR -frit valg
11,00
12:50 Udsagnsspil ja/nej: Christian Eriksen topscorer
200,00
13:00 Kommer med i truppen til slutrunden: Kieran Trippier
4,00
13:00 VM 2022 - Vinder af Gruppe A: Holland
1,68

Kommentarer

Feedback