18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Torino - Parma Calcio 1913: 1

Match center
3. maj 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Olimpico Grande Torino    Gianluca Aureliano
3. maj. 2021 kl. 11:02 (Opdateret 3. maj. 2021 kl. 22:40) 03/05
174
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 65-22-13%
Betvalue: 105,95%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert: 1-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Torino er favoritter og må ikke fejle i opgøret mod et Parma mandskab som er mere eller mindre rykket ned. Gæsterne vil sandsynligvis spille deres sidste chance, men motivationen bør tale til hjemmeholdets fordel og det dufter at tre vigtige point.
Det taler for
 • Elleve point i de seneste syv spillerunder har betydet at Torino er kravlet over nedryknignsstregen, og kun et nederlag i de seneste fem spillerunder mod formstærke Napoli.
 • Det er must win opgør, selvom man forsat mangler det udsatte opgør mod Lazio i Rom, men mod et Parma mandskab som mere eller mindre er rykket ned skal motivation tale til Torinos fordel og især på hjemmebane
 • Torino og træner Davide Nicola kan til aftens opgør stille i stærkeste opstilling, og man gør det normalt rigtig godt hjemme når Parma kommer besøg og man har fået point i otte af de seneste elleve indbyrdes opgør.
 • Gæsterne er ramt af skader og må undvære Iacoponi, Cyprien, Karamoh, Mihaila, Man og Inglese, både faste spillere og reservere.
 • Parma har kun hentet et point i de seneste seks spillerunder, og har lukket seksten mål ind i de seneste fem spillerunder, og det seneste nederlag hjemme mod bundproppen fra Crotone på 3-4 gjorde at Serie A kapitlet er mere eller mindre slut i denne omgang, og defensivt har man set utrolig dårlige ud både i de seneste spillerunder, men generelt i hele sæsonen.
 • Det må blive et opgør hvor Torino vil sætte sig fra opgøret fra start, og kommer man først foran så er det svært at se hvordan Parma vil reagerer på tingene da det vil betyde at man skal længere frem på banen, og her kan man komme i problemer især over kanterne hvor Torino har nogen farlige våben.
 • Tingene har ikke fungeret på Parma i hele sæsonen, og at tingene pludselig bliver bedre i de sidste fem opgør er utrolig svært at se, og når man mere eller mindre er rykket ned i Serie A så ser man ikke den store reaktion fra mandskaberne.
Hold øje med
 • Parma vil gå ud og spille deres sidste chance, og først og fremmest have fokus på at lukke ned defensivt.
 • Torino tabte den seneste hjemmekamp mod Napoli, og hvor man ikke blev helt så farlig og især med tanke på at man kæmper om overlevelse i Serie A.
 • Hjemmeholdet har ikke sprudlet på hjemmebane i denne sæson, og har kun vundet to ud af seksten hjemmekampe i denne sæson.
 • Det store problem i denne sæson for Torino har været defensivt de har lukket alt for mange mål ind, og samtidigt er man meget afhængige af Belotti i det offensive og har han en offday så har man problemer med at scorer og skabe chancer.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,63 på en Torino sejr, mens Unibet, 888sport og Mr.Green alle er i odds 1,60 på en hjemmesejr.

TORINO: Seks spillerumder er der tilbage for den italienske traditionsklub og hvor man selv kan afgøre om man skal en tur ned i Serie B eller om man skal blive i Serie A, men med kun et nederlag i de sidste fem spillerunder, og hvor man har hentet otte point samtidig med at man forsat skal spille ude mod Verona som er reddet og ikke kan nå mere, Spezia ude og hvor man bestemt kan få point, samt hjemmekampe mod Parma som er mere eller mindre rykket ned, og Benevento så bør man selv kunne afgøre tingene uden problemer.

En sejr i aftens opgør vil kunne give Torino en lille smule ro på og ikke mindst tre point ned til Benevento som er tredjesidst i tabellen, men med deres nuværende form bør de hive flere point ind på kontoen og rykke længere op i tabellen, og med aftens hjemmekamp mod Parma og næste weekends opgør ude mod Verona vil man med seks point se rigtig godt ud i kampen om overlevelse, og allerede i aften bør og skal man kunne besejre et mandskab som er i  dyb krise, og hvor motivatioen bør tale til Torinos fordel.

Træner Davide Nicola kan til mandagens hjemmekamp stille i stærkeste opstilling, og man må forvente at se et hjemmehold som kommer ud og angriber fra start og som vil sætte sig på opgøret fra start, og som gæsternes defensiv har set ud på det seneste så bør og skal Torino kunne komme frem til både chancer og mål, og alt andet end tre point vil være en skuffelse.

Torinos hjemmebanestatistik:2-8-6, målscore 23-28.

Trupnyt: Torino kan til mandagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Torinos forventede startopstilling: 3-4-1-2: Sirigu- Izzo, Nkoulou, Bremer- Singo, Linetty, Rincon, Ansaldi-Lukic- Belotti, Sanabria.

PARMA: 3-4 nederlaget hjemme mod nedrykkerne fra Crotone savede mere eller mindre benene væk under og Parma og man er mere eller mindre dømt til nedrykning efter en utrolig dårlig og ikke mindst skuffende sæson, og hvor spillet ikke har fungeret, trænerfyringerne har ikke ændret på tingene, og en række af skader igennem hele sæsonen har betydet at man aldrig kom væk fra den nederste halvdel af tabellen.

Nu handler det om at slutte godt af i de sidste fem spillerunder og gør en god figur og da der med stor sadnsynlighed bliver lavet en god udrensning i truppen og dem man kan sælge med de store lønninger ryger ud, og man herefter skal have bygget et godt og solidt mandskab op til Serie B, og med henblik på at rykke op i Serie A med det samme.

Efter to gode sæsoner i Serie A var det utrolig svært at se at man skulle komme i problemer med at overleve igen i denne sæson, men den største fejl man begik var nok at ansætte Liverani en træner som var rykket ned med Lecce i sidste sæson og sparke D´Aversa ud fordi man vil lave konceptet om, og ikke mindst fokusere på at spille med et ungt mandskab og det slog fejl.

Liverani var ikke den rigtige mand i Parma, og da sejrene udeblev og skaderne blev ved igennem efteråret, og de spiller man handlede ind i januar ikke kunne lave om på tingene var man dødsdømt, og moralen og motivatonen er i øjeblikket væk hos gæsterne, og derfor er det også utrolig svært at se tingene skulle blive bedre i de sidste fem spillerunder, og det dufter af endnu et nederlag til Parma i aftens udekamp i det norditalienske.

Parmas udebanestatistik: 1-6-9, målscore 23-39.

Trupnyt: Parma må undvære Iacopoini(reserve) i det defensive, Inglese(fast-reserve) i angrebet, Karamoh(fast) på midtbanen, de to unge rumæner Mihaila og Man på midtbanen, og Cyprien(reserve) på midtbanen.

Parmas forventede startopstilling: 4-3-3: Colombi- Busi, Osorio, Bani, Pezzella- Hernani, Brugman, Grassi- Kucka, Gervinho, Cornelius.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, sportface.it, torinofc.it, tuttosport.com, parmacalcio1913.com, Tuttomercatoweb.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback