18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Torino - Genoa: Begge hold scorer: Ja

Match center
13. februar 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Olimpico Grande Torino    Fabrizio Pasqua
8. feb. 2021 kl. 18:59 (Opdateret 13. feb. 2021 kl. 16:58) 08/02
172
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 55%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 0-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
Der skal være gode chancer for, at begge hold kommer på tavlen når Torino tager imod nord italienerne fra Genoa på Stadio Olimpico Grande Torino.
Torino flirter med nedrykningsstregen imens Genoa er flyvende i deres form.
Det taler for
 • Begge hold har spillet utroligt målrige kampe i deres seneste kampe. Specielt Torino, hvor begge hold i deres seneste 3 kampe er kommet på tavlen. Torino var i deres seneste kamp bagud 3-0 allerede efter 21 minutter imod Atalanta, men selv på trods af den dårlige start vender Torino deres kurs imod et nederlag og tager point med hjem. 
 • Genoa er kommet i form og med 3 sejr i ryggen, senest 2-1 hjemme imod Napoli tager de noget af en potion selvtillid med til Torino. Genoa har vist styrke og de er lige nu kun 3 point fra, at gå i top 10. Genoa har holdt målet rent i 4 ud af deres seneste 5 kampe og i 3 af deres seneste 5 ude kampe.  Torino har i 4/5 af deres seneste hjemmekampe selv scoret og ladet modstanderen komme på tavlen. 
 • Torino besidder en af ligaens absolut farligste angribere: Andre Belotti. Italiernen ligger på 6. pladsen på topscore listen og har nettet bolden 11 gange og leveret 5 assist.  Genoa har fået Mattia Destro igang der har nettet bolden 9 gange på 17 kampe. Selvom ingen af holdende ligger øverst på listen over Exptected Goals, så har de alligevel evnen til, at score på de chancer de får. 
 • Jeg forventer lidt et kamp forløb hvor Torino godt kunne stille sig dybt og afventende på omstillinger. Genoa er ikke super gode til, at forsvare sig på det felt, så der ville Torino helt sikkert have en fordel. Genoa kunne jeg godt se komme brusende ud og satse på det hurtige mål og her kan Torinos defensiv få det svært. Det så de seneste imod Atalanta der på 20 minutter gik mål amok. 
 • At Toino tog point fra Atalanta og Genoa vinder over Napoli bør give begge hold selvtillid som de kan tage med til opgøret her. Torino vandt også xG Duellen og selvom Genoa godt nok ikke vandt deres imod Napoli scorede de alligevel på deres 2 chancer og fik 3 point med hjem. 
Hold øje med
 • Hjemmeholdet kan komme ud med et mere defensivt udtryk efter starten på deres seneste kamp imod Atalante. Personligt ser jeg nu mere træner Nicola med et mere offensivt udtryk og jeg er sikker på, at han nok skal finde en måde, at få sat Belotti og Zaza i spil. 
 • Ingen af holdende ligger højt på XG listen. Genoa ligger 2. nederst på listen over laveste udebane snits.  Hjemmeholdet ligger 6 nederest på listen over laveste snit på eget græs.  Ingen af holdende ligger heller øverst over højeste xGA snit. 
 • Seneste indbyrdes opgør endte dog med, at begge hold kom på tavlen, men også i en chance fattig kamp. Torino vandt 1-2 på udebane og står noteret for et skud på mål da Genoas Pellegrini lavede et dumt selvmål.  Daværende træner Maran blev så fyret hen af sæsonen og Ballardini blev hentet til Genoa. Han har fået mere styr på den defensive del og opstillingen i angrebet. 
 • Torino var også ude i en træner fyring og man har med Nicola fået mere styr angrebenes taktik og den defensive del, hvor Torino før ofte var involveret i målrige kampe. Det er muligt, at Torinos kampe ikke er så målrige længere. Til gengæld har de fået indkredset skuddene og dermed øget deres egne chancer for mål. 
Oddsmarked

Oddset er godt nok steget på en Genoa sejr ved de fleste bookmakers. Genoa har også en del skader/ karantæner. 
Oddsene ved Bet365 ligger således: 2,00 - 3,25 - 4,00. Det giver et CV på 47% - 29% - 24%. 
Jeg ser nu kampen noget mere lige og jeg mener ikke, at Torino skal være så store favoritter. Så et interessant spil kunne være X2. Et odds der ligger omkring de 1,88 nu her. 
Er man til special spil kunne Andre Belotti som første målscore måske være noget, at holde øje med. 

Oddset på begge hold score lå på omkring 1,75 som det højeste ved seneste indbyrdes opgør! 

Opgøret kan blive spillet under et defensivt udtryk. Jeg forventer nu, at Genoa kommer for, at tage en endnu sejr med i tasken og Torino har da også årets anden sejr til gode. Så hold da derfor øje med start opstillingerne.  Jeg forventer, at holdendes forsvar kommer på arbejde, men jeg forventer også, at begge hold score i kampen.

Torino forventer jeg kommer i en 3-5-2 formation: Sirigu - Izzo - Vojnovic - Bremer - Ansaldi - Hernandez - Mandragora - Lukic - Singo - Belotti - Zaza

Holdet må undvære Ayala (An) 

Genoa forventer jeg også i en 3-5-2 formation: Perin - Goldaniga - Radovanovic - Criscito - Zappacosta - Zajc - Melegoni - Strootman - Czyborra - Destro - Scamacca

Holdet må undvære: Masiello (Fo) - Biraschi (Fo) - Shomurodov (An) - Pjaca (An) & Badelj (Mi) der har karantæne.

Kilder

Whoscored.com - Flascore.com - Understat.com - Betxpert.com - Oddsportal.com - torinofc.it - genoacfc.it - gazzetta.it 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback