18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Topscorer: Scorer i kampen: Cristiano Ronaldo, Juventus

22. oktober 2019 kl. 18:55 - Champions League
22. okt. 2019 kl. 17:07 (Opdateret 22. okt. 2019 kl. 17:14) 22/10
47
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance: 11%
Betvalue: 132,00%
Spilbar ned til odds: 9,09
Unibet Spil nu hos Unibet

Cristiano Ronaldo er all-time topscorer i turneringen med 127 mål i 164 optrædender (0.77 mål pr kamp ratio), hvoraf han særligt imponerede for Real Madrid, som turneringens topscorer hele 6 år i træk inden skiftet til Juventus. Han har scoret imponerende mange mål i de afgørende kampe, hvilket er nødvendigt for at komme til tops på topscorerlisten i Champions League. Han scorede hattrick for Juventus hjemme imod Atletico, og vendte således opgøret til samlet avancement i fjor, inden holdet skuffende måtte se sig udspillet af Ajax på hjemmebane i kvartfinalen.

Han er nu 34 år og har markeret sig som måske historiens allerstørste, hvilket gør mig tilbøjelig til at sætte chancevurderingen for spillet en del længere i vejret. 

Han er altid målsulten og udtalte for nylig, at han er meget tilfreds med sin rolle under Sarri, især pga holdets mere offensive tilgang - og fordi han føler sig endnu mere fri. I den seneste vigtige kamp, hvor man fuldt fortjent besejrede Inter på udebane, sprudlede Ronaldo med masser af skarpe afslutninger og et fantastisk mål, som dog blev underkendt af VAR; en sekvens som understregede, at han har meget mere at give for Juventus.

Pt fører Serge Gnabry, Bayern Munchen listen med 4 mål sammen med Salzburgs Håland, efterfulgt af Bayerns Lewandowski og Zagrebs Orsic med 3. Af de største øvrige favoritter har Salah scoret 2 mål for Liverpool, imens Messi ikke er kommet på tavlen endnu, som følge af sine skader. Hans holdkammerat Suarez har nettet 2 fantastiske mål imod Inter og kandiderer også i denne sæson til topscorerlisten. Manchester City er turneringens favorit, men har mange forskellige kandidater, som må forventes at dele scoringerne imellem sig.

Man bør holde øje med de storhold, som tidligt kan kvalificere sig til ottendedelsfinalerne - og derfor formentlig vil spare deres bedste til deres nationale turnering, såfremt de tidligt sikrer sig 1.pladsen i deres puljer. Her tænker jeg primært på PSG, Man City og Bayern, som alle er ved at stikke af i deres puljer, alle 3 med matchups, som formentlig giver dem 6 points i de næste 2 kampe imod henholdsvis Brugge, Atalanta og Olympiakos og dermed nok sikrer dem puljesejren. Juventus og Ronaldo møder Lokomotiv Moskva de næste 2 kampe, men Atletico Madrid og Leverkusen presser måske Juventus til at give den rekordsultne Ronaldo spilletid i alle 6 gruppekampe, således rotation undgås. Juventus satte points til imod Atletico i den første kamp - og mon ikke Ronaldo kræver fuld spilletid!?

Ronaldo har scoret 1 mål hidtil, men det vil ligne ham dårligt ikke at få scoret nogle mål allerede i aften hjemme mod Lokomotiv Moskva, hvor der bør være klasseforskel. Hans Expected goals ratio lå i serie A sidste sæson på 0.78, med 21 mål på 2692 minutter, i en liga hvor det er sværere at score mange mål, end det var for Real Madrid i La Liga. Spørgsmålet er, om han kan ramme samme voldsomme ratio for Juventus i Champions League slutspillet, som han kunne det for Real Madrid, som med hans afgørende hjælp, vandt turneringen 3 år i træk inden Ronaldo skiftede til Juventus.

Det som bliver afgørende for spillet er hvordan turneringen flasker sig efter gruppespillet. Ryger Juventus fx ud i ottendedels- eller kvartfinalen, er sandsynligheden lille, men eksisterer dog stadig. Jeg vil dog mene, at Juventus ligner en af topfavoritterne i årets turnering, da de er utrolig stærkt besat på alle pladser - og med en bredere trup end de fleste. Hvis Juventus når semifinalernes 2 kampe og Ronaldo holder sig skadesfri, har jeg svært ved at forestille mig, at det bliver uden superstjernen Ronaldo, som holdets topscorer, selvom Higuain også byder sig til. Bemærk at de største konkurrenter, som jeg har nævnt, pt har store forsvarsproblemer, som vil blive straffet senere i Champions League, hvis ikke de løses.

De fleste konkurrenter har som nævnt mange flere om buddet som topscorer udover Bayern Munchen, hvor jeg forventer at Lewandowski (som tager straffespark ligesom Ronaldo), klart ender som topscorer, skulle Bayern nå langt i år. Lewandowski, Gnabry, Salah og Messi fås til omkring 6-10 gange pengene ifølge oddschecker.com. Sidste års topscorer Messi med 12 mål forventes også herfra at komme igang i de næste kampe imod Slavia Prag, men herefter venter svære kampe ude mod Inter og hjemme imod Dortmund. 

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback