Annonce

Tommy Robredo - Karen Khachanov: 1

Match center
9. marts 2017 kl. 20:10 - Tennis, ATP
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 36-64%
Betvalue: 100,80%
Spilbar ned til odds: 2,78
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

ATP Indian Wells - Robredo slår Khachanov.

Tommy Robredo var ude det meste af 2016, og han har kun spillet 3 kampe i 2017. Han er bestemt ikke i top form. Han har slået Fognini og tabt til Fognini og Monteiro. Alle kampene har været på grus. Han er en rutineret herre, og jeg tror nu nok, at han skal kunne omvende sig fra grusset til hard court. Jeg tror blot, at han er glad for at være her.

Khachanov har haft en ret skidt start på 2017. Han er en ung fyr, så det kræver noget styrke at rejse sig oven på den start. Hn har tabt de sidste 6 kampe. Det har været mod nogle gode spillere, som alle kan præstere højere end Robredo i øjeblikket. Han har en rigtig god serv og han er god, når han får lov at styre spillet fra baglinjen.

Robredo er en klog spiller, og jeg tror, at han kommer ud med lyn og torden. Han er en savnet spiller, og han vil gerne vise sig frem. Khachanov er favorit, og han er nok også fast besluttet på at komme godt fra start og sætte gang i 2017. Han er en ung spiller, og man ved aldrig, hvordan de reagerer på lidt modgang og dårlige resultater. Jeg tror godt, at Robredo kan gøre denne kamp tæt.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback