18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tina Nadine Smith - Shiho Akita: 1

22. september 2021 kl. 09:00 - w25 - Johannesburg - Hardcourt
22. sep. 2021 kl. 01:05 (Opdateret 22. sep. 2021 kl. 10:45) 22/09
49
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Vi tager en tur til til Sydafrika.

Chance (1-X-2): 43-0-57%
Betvalue: 107,50%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert: 0-2
Betfair Spil nu hos Betfair

Smith gjorde kort proces i dag mod Vanlagendonck. Et break og et hold til 0 var hvad modstanderen fik, og hun har kun afgivet 3 partier i 2 kval kampe.

Akita kommer med 5 nederlag i træk, og spillede 1 kamp i sidste uge her i Sydafrika, hvor hun tabte i 3 sæt. Hun er en typisk japansk spiller, der med sine 1,55 cm ikke har force i serv, men server stadigvæk stabilt uden at være dominerende. Hendes force er den stærke defensiv og hurtige fødder trods sine 31 år, og lever i høj grad på modstandernes fejl. Hun efterlod et skræmmende godt indtryk sidste år de steder hvor man kunne spiller tennis, men i år har det været jævnt, og nu er det med pil ned.

Der er en verden til forskel i erfaring og rutine, og så har Akita over en lang årrække bevist at hun er en god hardcourt spiller, med titler primært i Asien og Australien. Smith står stadigvæk lidt ubeskrevet på dette underlag, og man skal passe på med at tolke for meget på 2 kval kampe, men som nævnt sidst var hun i finalen for 2 år siden, så forventningerne til denne kamp må være store for hende.

Oddset åbnede i den lave ende, men fik her til aften et nyk opad, så jeg nu mener at det er med værdi. Hvis kurven holder kunne den ende endnu højere til kampstart, men er tilfreds med hvor den ligger nu.

I disse ungdoms tider i tennis, og med Akita's tvivlsomme form, ligget der en god mulighed for Smith hvis hun undgår at hoppe i den japanske fælde.

God kamp.

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website
Feedback