18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Team Unique - Cyber Legacy: 1

1. maj 2020 kl. 12:00 - Dota2 Epic Prime League
30. apr. 2020 kl. 22:51 (Opdateret 1. maj. 2020 kl. 17:54) 30/04
18
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-2): 50-50%
Betvalue: 120,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 2-1
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Helt lige kamp mellem to hold der allerede har mødt hinanden tre gange inden for den sidste måneds tid. Team Unique har med deres relativt nye lineup mindst lige så meget kvalitet som Cyber Legacy og bør ikke være underdog her.

Det taler for:

-Jeg anser Team Unique som det bedre hold. Selv om de har et relativt ny lineup har flere af deres spillere spillet sammen tidligere, så de bør være sammenspillet.

-Holdene har spillet tre kampe mod hinanden med disse lineups. Unique vandt to af dem og var i alle kampene enten smal favorit eller even rent oddsmæssigt.

-Unique virker undervurderede fordi de har tabt alle deres kampe i gruppespillet indtil videre, men de har også været oppe mod de 3 bedste hold og været underdog i alle kampene

-Unique har 5 kampe tilbage og kan stadig nå slutspillet. Præmierne er fine for top 4 og hverken Unique eller Cyber Legacy vinder normalt væsenlige præmiepenge, så der burde være rigeligt motivation trods stillingen.

Hold øje med:

-Der er kommet en ny minipatch og det er svært at forudsige hvordan disse mindre østeuropiske hold reagerer på den.

-Cyber Legacy er kommet fint fra start i gruppespillet og tog en god skalp mod FlyToMoon

Odds:

Som skrevet har holdene mødt hinanden tre gange inden for den sidste måned og ingen af gangene har Cyber Legacy været favoritter. De har også kun formået at vinde et af de opgør og det var en helt lige kamp hvor de lavede et comeback på map 3. Jeg kan ikke se hvorfor de skulle være så solide favoritter og jeg forventer også at oddsene er lige ved kampstart.

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback