Team SoloMid - Echo Fox (first blood, map 1): 2

19. marts 2017 kl. 20:00
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 45-55%
Betvalue: 115,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

TSM har fundet formen igen efter en sløv sæsonstart, mens Echo Fox stadig er meget svingende. Fox' first blood-statistik er dog stadig rigtig god, og det undervurderer bookmakerne. 

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Echo Fox har i denne sæson haft et rigtig stabilt early game, hvor de har fået first blood mod alle de store hold (CLG, C9, TSM, FLY, osv.) 
 • Selvom statistikken er faldet lidt på det seneste får Echo Fox stadig næstflest first bloods i NA LCS (i 56% af kampene) 
 • På trods af holdets samlede førerposition er TSM det dårligste first blood-hold i hele ligaen, og får således kun first blood i 41% af holdets kampe. 
 • Da de to hold mødtes for en måneds tid siden (i midten af februar) fik Echo Fox first blood på både map 1 og 2 - selvom de endte med at tabe begge maps.
 • Holdenes junglers er næsten altid involveret i first bloods, og her er Echo Fox' "Akaadian" statistisk set klart bedre end TSM's jungler "Svenskeren". Akaadian er med i first blood (kill eller assist) i 50% af Fox' kampe, mens Svenskeren tilsvarende kun er med i first blood i 30% af TSM's kampe. 

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Echo Fox er et meget svingende hold, og deres præstationer er virkelig nat og dag. Hvis de har en dårlig dag på søndag, kan det meget vel gå ud over spillet. 
 • First blood afgøres ofte af tilfældigheder, som sagtens kan falde ud til TSM's fordel. 
 • Team SoloMid er et klasse hold og bør besejre Echo Fox. De kan have lært af deres fejl fra sidste måned, og kan have gennemskuet Fox' early-game-taktikker. 

Trupnyt: 

Begge hold ventes at stille med deres sædvanlige fem startere. 

TSM: Hauntzer, Svenskeren, Bjergsen, Biofrost, WildTurtle

FOX: Looper, Akaadian, Froggen, Gate, Keith

Om League of Legends:

LoL er et MOBA-spil, hvor to hold af fem personer dyster om først at smadre det andet holds 'nexus'. På det profesionelle niveau handler spillet enormt meget om kommunikation, strategi og ikke mindst gode 'mechanics'.

NA LCS er den bedste nordamerikanske liga, hvor holdene hver uge (typisk fredag-søndag) spiller en til to kampe (en kamp = bedst ud af tre 'sæt').  

Om spillet: 

Første gang én spiller dræber en anden kaldes "first blood". Det er typisk 'jungleren', som er involveret i first blood, og her har Echo Fox's jungler "Akadian" været fremragende.  

Bemærk: Spillet kan spilles på både map 1 og map 2. Spillene kan ikke kombineres, men de kan spilles som to singler. Chancevurderingen og værdien er den samme på begge maps. 

Bookmakere: 

Danske Spil: Map 1 - First Blood: 1,65 - 2,10 

Bet365: Hold får first blood - map 1: 1,66 - 2,10

Der er altså god værdi på både Bet365 og Danske Spil

Spillet findes under: E-sport -> NA LCS -> Hold får first blood kort 1 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback