18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Team Secret - Team Liquid: 2 (+1,5)

30. april 2020 kl. 16:00 - Dota 2 We Play! Pushka League
29. apr. 2020 kl. 12:03 (Opdateret 30. apr. 2020 kl. 20:26) 29/04
195
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 50-0-50%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Et opgør mellem to hold der har haft skuffende resultater de sidste par måneder og har noget at revanchere for et forfærdeligt ESL i sidste uge.

Det taler for:

-Kigger man på topniveau er Secret det bedste hold, men niveauforskellen er ikke så stor som oddset antyder

-Liquid har traditionelt et godt tag på Secret og holdene spiller næsten altid tætte kampe. Liquids kaptajn har udtalt at de mener deres spillestil passer godt til Secret og at de altid føler at de har gode chancer mod Secret. Den selvtillid er vigtig, især efter et elendigt ESL fra deres side

-En ny patch har øget vigtigheden af at vinde laning stage. Liquid er et virkeligt godt laning hold, men taber mange kampe fordi de er taktisk svage senere i kampen. Så denne patch burde gøre dem et bedre hold.

-Da de to hold mødtes i ESL for et par uger siden fik man 1,7 for samme udfald. Selv om Liquid spillede exceptionelt ringe i den turnering har jeg svært ved at se hvad der retfærdigører så stor en ændring i odds.

-Liquid slog Nigma i deres sidste kamp og det må have været et mentalt boost at slå et af verdens bedste hold efter en så hård periode.

Hold øje med:

-Liquid så elendige ud i ESL. De endte dog med at vinde deres sidste 2 kampe og virker generelt til at have opadgående form.

-Secret er et langt bedre taktisk hold og Liquid får de svært hvis de ikke formår at komme ud af lanes med et forspring.

Odds:

Hvis Secret kører OG over i aften er det ikke umuligt at odds stiger en smule, men jeg forventer ikke at kunne få Liquid til mere en 2-2.1 omkring kampstart. Når man ser på oddshistorik har Secret haft lignene odds mod svagere hold end Liquid. Forskellen indbyrdes alligevel ikke større.

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback