18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Team Esca Gaming - Honoris: Kamp 2 : 2

4. maj 2021 kl. 19:30 - ESL Mistrzostwa Polski Kamp: 2 - Vertigo
4. maj. 2021 kl. 15:22 (Opdateret 5. maj. 2021 kl. 15:19) 04/05
36
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Honoris - Team Esca Gaming: Kamp 2 - Vertigo

Chance (1-2): 35-65%
Betvalue: 110,50%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Honoris 2021 har været fantastisk, hvis vi kigger på disse polske ligaer, som de deltager i. Det er ikke mange kampe de taber og niveauet er højt når vi befinder os blandt polske hold. ESCA har allerede slået flere gode polske modstandere.
Det taler for
 • ESCA er ikke gode taktisk. De ligner et hold, som spiller ud fra, at individualisterne vinder runderne. Selvom Taz og hans taktik-bog er uddød. Så vil han kunne læse, et så ungt hold som ESCA. ESCA mangler en gameplan, når plan A ryger i vasken fra start af kampene. De har flere gange vist svagheder, når ikke plan A virker.
 • Honoris er et hold, som ser gode ud i disse kampe pga deres teamplay. De fandt hurtigt melodien og ser bund solide ud. Azizz, Rejko og Neo har set bundsolide ud i disse ESL kampe. En trio hvis topniveau er højt. Samtidigt er de også de bedste ingame, hvis vi kigger på "raw skill" Der er længere imellem, de gode kampe hos ESCA.
 • ESCA er et hold, hvor personlige fejl og mangel på erfaring, tit koster dem runder og ikke mindst kampe. Der mangler kvalitet og individualister, hvis niveau er mere konstant.
 • Honoris har hele pakken til, at klare sig flot igennem disse BO1 kampe. Erfaring, talent og en masse fire-power. ESCA er et ungt hold, uden for meget erfaring. Når Honoris møder disse "små" hold, så er niveauet bare højere hos Honoris end deres modstander. De går ind til disse kampe 100%.
 • Honoris har fundet deres anden ungdom. Det kører for dem, i de fleste ligaer de deltager i. ESEA sæson 36, tabte de to kampe og vandt 14. I ESL har de tabt fem kampe og vundet ni. De ligger på en anden plads. Det et hold med selvtillid og tro på tingene.
 • ESCA spiller mere eller mindre, aldrig Vertigo. Det blevet til Vertigo fire gange, de sidste 3mdr. En gang i ESL, som blev til et nederlag. Ellers har de tabt til GameAgents og Lyngby Vikings. Det eneste hold, som de har vundet i mod er Kova. En semi-hold fra Finland.
 • Vertigo er et af de få maps, som Honoris har som deres ynglings map. De spiller det en hel del. Deres gameplan på dette map, ser utrolig sikkert ud. Honoris har spillet Vertigo mange gange i de forskellige ligaer. Et teknisk map, hvor erfaring er godt at have.
Hold øje med
 • ESCA har overrasket alt og alle, i denne ESL turnering. De har spillet op, med nogle af de bedste polske lineups. Hold som Wisla Krakow, Illuminar og Izako Boars har allerede mærket deres styrke. Alle hold er blevet besejret.
 • ESCA har et lineup, som har massere af talent og potentiale. Alle fem mand, kan afgøre en kamp for dem. Krasnal, Enzo og Tomiko har godt topniveau. Rammes det, så vil Honoris få kamp til stregen. De bringer en masse power til kampen, som Honoris skal prøve at håndtere.
 • Taktisk er Taz og co. ikke hvor de en gang har været. Det et erfarent hold, som gerne holder fast i, hvad der en gang virkede. Kan ESCA få denne kamp til, at blive en slagmark. Så er de godt på vej.
 • Disse to kampe, som ESCA har mod Honoris, kan betyde alt for dem hvis de vinder. For så kommer de i top4. Det er lidt sjovere, jo højere man ender mht playoffs. Så motivationen burde være 100% på plads.
 • ESCA har haft en lille pause, til at kunne forberede lidt overraskelser på mappet her. De spillede ikke kamp i går, som Honoris. Så det har givet en masse tid til pracc.
Oddsmarked

Bet365 1.61
Betfair S 1.65
Nordicbet 1.62

Licensløse bookies har værdi

Det meste er selvfølgelig taget herfra: https://www.betxpert.com/tip/rediger/honoris-team-esca-gaming-kamp-1-1

Da det er samme hold, som mødes bare i en kamp 2 og på et andet map. De grundlæggende ting holder stadigvæk.

De helt store ændringer er: At Honoris har Vertigo som et af deres favorit maps. De står bedre taktisk på Vertigo. Samtidigt er det et map som ESCA ikke spiller.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback