18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

TB Tvoeroyri - AB Argir: Under 3,5 Mål

Match center
21. juni 2020 kl. 16:00 - Fodbold, Færøerne - Meistaradeildin
21. jun. 2020 kl. 04:48 (Opdateret 21. jun. 2020 kl. 18:04) 21/06
64
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Betrideildin, Færøerne - 9. spillerunde

Chance (Over-Under): 35-65%
Betvalue: 102,05%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert: 1-1
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Der ligger ikke mange mål i luften når ligaens mindst scorende hold brager ind i hinanden i et formentligt tæt bundopgør, hvor der står meget på spil og hvor der vil blive spillet fysisk fremfor teknisk.
Det taler for
 • Bundgyser mellem TB og AB. Tvøroyri er et berygtet sted at spille, og selv topholdene har svært ved at skabe målchancer på den nedslidte kunstgræsbane mod et altid heroisk kæmpende TB-mandskab.
 • Hverken TB eller AB har deres styrke i det offensive. De er ligaens mindst scorende hold. De har lavet hhv fem og fire mål i otte kampe, så hverken statistisk og taktisk set ligger der mange mål i luften i dette bundopgør.
 • 25% af TBs kampe går over 3,5 mål og 50% af ABs kampe går over 3,5 mål, men hvad der er mere vigtigt: 0% av TBs kampe mod bundhold går over 3,5 mål og 33% af ABs kampe mod bundhold går over 3,5 mål.
 • Især TB spiller en ret destruktiv form for fodbold, hvor de går hårdt ind i duellerne og er gode til at bryde modstandernes spil ned. De formår heller ikke selv at skabe noget poleret spil, så der bliver ikke produceret mange målchancer i deres kampe.
 • TB er ganske stærke defensivt og har kun indkasseret 11 mål i otte kampe denne sæson. 1,37 mål igennem i snit er næppe en statistik som et hold som AB er i stand til at lave om på.
Hold øje med
 • Der er den lokale fest Jóansøka i Suderø denne weekend, så man kan forvente at der er feststemning på stadion og et større hjemmepublikum end normalt til at støtte sine lokale helte.
 • Især AB tør (for) godt at spille friskt til og vælger ind imellem en mere løssluppen taktik, hvor der kan komme mange mål. Det skete fx i 4-2-nederlaget mod ÍF for to uger siden.
 • Det er klart at begge hold øjner en chance for tiltrængte points i dette opgør, og det er muligt at de er villige til at spille offensivere end de ellers plejer.
 • AB har et par dynamiske spillere i sit offensive, og de kan måske have en fordel mod de mere stationære forsvarsspillere i TB. Det kan også gå hen og bølge lidt frem og tilbage.
Oddsmarked

Oddset er slashet en lille smule de fleste steder, men der er stadig værdi at hente. Jeg ser nogenlunde tilsvarende værdi i under 2,5 mål til odds 2,40 hos Betfair Sportsbook.

Trupnyt

TB

Væterne er igen uden Eirikur M. Ellendersen (back/fløj; fast) og Bartal Gram (midtbane; reserve), mens Musah Armah (back; fast) og Ndende Adama Gueyé (forsvar; fast) er meldt tvivlsomme. Frederik Mehder (målmand; fast) forventes at være med igen efter en hjernerystelse.

AB

Gæsterne må undvære Hans Jákup Anfinnsson (fløj; fast), Asbjørn Heðinsson (back; fast), Tróndur á Høvdanum (back; fast) og Bartal S. Petersen (midtbane; fast). Tre af disse er nye fravær, så de er rimelig svækkede og må rotere en del.

Forventede startopstillinger

TB

Frederik Mehder - Sebastian Kroner, Ndende Adama Guéye, Rasmus Møller, Musah Armah - Nikolei Johannesen, Dánjal Godtfred, John Villi Leo, Mads Raben - Rógvi Joensen - Poul Ingason

AB

Silas Eyðsteinsson - Jónas Stenberg, Sørin Samuelsen, Bjarni Skála, Jákup Pauli Breckmann - Janus S. Samuelsen - Rógvi Poulsen, Tóki á Lofti, Jasper van der Heyden, Bjarki Nielsen - Adeshina Lawal

Kilder

Faroesoccer, in.fo

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback