18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tampa Bay Lightning - Vancouver Canucks: (AH: -1,0) 1

Match center
8. januar 2020 kl. 01:00 - Ishockey, USA - NHL
Amalie Arena
7. jan. 2020 kl. 08:19 (Opdateret 8. jan. 2020 kl. 03:46) 07/01
179
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 45-15-40%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 9-2
888sport Spil nu hos 888sport

I nat fortsætter NHL med adskillige kampe, herunder Tampa Bay Lightnings (24-13-4) møde med Vancouver Canucks (23-15-4). Begge hold har vundet 7 kampe i træk, men Tampa er et bedre hold på papiret, og Vancouver har primært opbygget sin sejrsstime på den stærke hjemmebane.

1-tallet i 1X2 ligger på omkring 1,65-1,80 med 888sport på 1,79.

Det taler for:
- Tampa er, som oddsene også indikerer, et bedre mandskab på papiret. Holdet har ligaens måske stærkeste offensiv, og selvom Ryan McDonagh mangler, så har mandskabet også en bedre backlinje end Vancouver. Mens Tampa i et par sæsoner nu har haft og stadig har et hold, der er klar til at vinde Stanley Cup, så er Vancouver stadig et ungt hold under opbygning.

- På målmandsposten er Andrei Vasilevskiy normalt en af ligaens bedste målmænd. Russeren har, trods at have haft en god stime af kampe under Tampas nuværende sejrsrække, dog ikke haft sin bedste sæson.

- Tampa fik langtfra den sæsonstart, som de fleste forventede. Faktisk har mesterskabsfavoritterne ligget i midten af den østlige konference i det meste af sæsonen, men med de 7 sejre i træk ser holdet nu endelig til at være kommet i gang. Sejrene er ingen tilfældighed, da holdet oftest har domineret sine kampe.

- Hjemmebanen i Florida har i de seneste år været lidt af et fort for Tampa. Ingen har vundet flere hjemmekampe end Lightning siden 2015. I år er resultatlisten ikke helt så imponerende med 12-7-2, men man har dog vundet de seneste 3 hjemmekampe. 

- Vancouvers sejrsstime er selvsagt også imponerende, men den er på baggrund af 6 hjemmekampe, hvor man for sæsonen nu er 14-5-3. På udebane har det derimod været langt vanskeligere for canadierne at hente point. 9-10-1 for sæsonen og 2-4-0 for de seneste 6 udekampe.

- Vancouver har i den grad været afhængig af storspil fra målmand, Jacob Markstrøm, for at hente sejrene. Svenskeren har været storspillende på det seneste, men bag dette faktum ligger også to negative aspekter for Vancouver.

- Holdet har nemlig bemærkelsesværdigt tilladt flest scoringschancer og 5. flest store scoringschancer af alle hold i NHL i perioden for de 7 sejre i træk. Desuden har Markstrøm stået 11 af holdets seneste 12 kampe. På Vancouvers vegne kan jeg frygte, at svenskeren har brug for en pause. Backup, Thatcher Demko, er ingen dårlig målmand, men har ikke Markstrøms klasse.

- Tampa vandt holdenes seneste møde med 5-2. Opgøret ligger dog over et år tilbage. Ligtning har vundet 3 af de seneste 4 indbyrdes møder i alt.

Det taler imod:
- Tampa kan meget vel tabe målmandsduellen. Vasilevskiy har ikke været god på hjemmebane i denne sæson, og kan Markstrøm fortsætte sit storspil, har Vancouver en stor chance i kampen.

- Vancouver har flere spændende spillere, der kan gøre ondt på Tampas defensiv, som kun har været gennemsnitlig i denne sæson.

- McDonaghs fravær kan blive dyrt for Tampa. Den tidligere Rangers-back har været en profil i NHL i mange sæsoner. Det lykkedes dog for Tampa at lukke Carolina Hurricanes ned i mandskabets seneste kamp, som var den første uden amerikaneren.

- Det seneste møde i Tampa endte med en Canucks-sejr på 4-1 i oktober 2018. Blot syv mandskaber (41 kampe) formåede at slå Lightning i regulær tid i Tampa i 2018/2019-sæsonen.

- Vancouver møder naturligvis ind til kampen med stor selvtillid.


 

McDonagh er Tampas eneste skade.

Vancouver mangler Brandon Sutter, Josh Leivo, Tyler Graovac og Micheal Ferland. Ingen af skaderne er sket fornyligt eller forventes at have den store indflydelse på værdien i spillet.

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback