18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tampa Bay Lightning - Edmonton Oilers: (AH: -1,0) 1

Match center
14. februar 2020 kl. 01:00 - Ishockey, USA - NHL
Amalie Arena
13. feb. 2020 kl. 08:17 (Opdateret 14. feb. 2020 kl. 03:36) 13/02
39
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 40-20-40%
Betvalue: 102,40%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 3-1
Unibet Spil nu hos Unibet

Edmonton Oilers (30-20-6) og muligvis også canadiernes modstander fra Tampa Bay Lightning (37-15-5) mangler et par store profiler til nattens opgør, hvilket jeg forventer, at sidstnævnte håndterer bedst.

Det taler for:
- Oilers er uden deres absolutte stjernespiller og kaptajn, Connor McDavid. Canadieren er vidt betragtet som den bedste spiller i verden og ligger nummer to på topscorerlisten i denne sæson.

- Tampa er, også med de mulige skader taget i betragtning, et klart bedre hold end Edmonton. Særligt på bredden og målmandsposten er Lightning klart stærkere.

- Tampa er i forrygende form med 8 sejre i træk, dog de seneste 2 i OT, og på hjemmebanen er man blandt de bedste i NHL. 18-7-2 for sæsonen og 9 sejre i træk er det blevet til på hjemmebanen. Siden nytår er man 2. bedst i xGF og xGA, og når man samtidig har en fremragende keeper, så er man svære at slå.

- Lightning-målmand Andrei Vasilevskiy (92 % for sæsonen) har nemlig været outstanding på det seneste. Kun Tuuka Rask har en bedre redningsprocent end russeren i det nye år, og han har ikke tilladt mere end 3 mål i sine seneste 14 kampe. Uanset om Edmonton spiller med Mike Smith eller Mikko Koskinen, kan jeg ikke se Tampa tabe målmandsduellen.

- Med McDavid ude ligger meget af ansvaret på Leon Draisaitls kæde med Ryan Nugent Hopkins og Kayler Yamamoto, men den ellers forrygende tysker har ikke haft det nemt mod Tampa. Han er uden 5-5-point i de 3 seneste indbyrdes opgør, og uden McDavid er Oilers´ powerplay nu stærkt hæmmet. Trods skader har jeg en forventning om, at Tampa kan lukke ned for Draisaitl, og Oilers vinder næppe uden indflydelse fra ham.

- Tampa har vundet de seneste 6 hjemmekampe mod Oilers. Det seneste er dog tilbage fra slutningen af 2018.

Det taler imod:
- Tampa har både Nikita Kucherov, Steven Stamkos og Anthony Cirelli tvivlsomme. Særligt de to førstnævnte vil være kæmpe tab. Bliver de klar, vil oddset styrtdykke.

- Vasilevskiy vil unægteligt få en dårlig kamp på et tidspunkt.

- Edmonton er også i ganske glimrende form. Man er 6-2-1 i de seneste 9 kampe og vandt i forgårs uden McDavid med 5-3 over Chicago.

- Draisaitl fører NHL i point i denne sæson, og det har hovedsageligt været uden indflydelse fra McDavid i 5-5. Tyskeren kan bære holdet frem, som han også gjorde det imod Chicago med 4 point.


 

Foruden de allerede omtalte skader mangler Tampa Ryan McDonagh og Jan Rutta med sikkerhed.

Oilers er, udover McDavid, uden James Neal, Kris Russell, Joakim Nygård og Kyle Brodziak.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback