18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tampa Bay Lightning - Buffalo Sabres: 1

Match center
26. november 2019 kl. 01:00 - Ishockey, USA - NHL
Amalie Arena
25. nov. 2019 kl. 14:25 (Opdateret 26. nov. 2019 kl. 03:37) 25/11
114
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 65-20-15%
Betvalue: 112,45%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert: 5-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Tampa Bay Lightning og Buffalo Sabres tørner sammen for tredje gang i denne sæson, når holdene mødes i Tampa i nat, og meget taler her for den endnu en Lightning-sejr.

Det taler for:
- Tampa Bay er blandt favoritterne til Stanley Cup. Holdet er ikke væsentligt anderledes end det hold, som havde en historisk god grundspilssæson sidste år. Buffalo har derimod haft det svært i de seneste sæsoner og er stadig et ungt hold under genopbygning.

- Tampa (11-7-2) har vundet 5 ud af 8 hjemmekamp i regulærtid i denne sæson, og i sidste sæson var antallet 32 ud af 41. Modstanderen fra Buffalo (11-9-3) har i denne sæson været klart bedre hjemme, 6-3-2, end ude, 5-6-1.

- Tampa fik en overraskende svag sæsonstart, men har stille og roligt fundet formen i november. 5 af de seneste 7 kampe er vundet i regulærtid, mens Buffalo modsat efter en god start har ramt en krise med blot 2 sejre i de seneste 11 kampe.

- Tampa vandt begge af holdenes møder tidligere på måneden. 3-2 og 5-3. Begge opgør fandt sted i Sverige.

- Buffalo spillede, imodsætningen til Tampa, i går, og derfor kan der være trætte stænger at spore hos Sabres. 

- Tampas førstemålmand, Andrei Vasilevskiy, fik en pause i holdets næst-seneste kamp, hvorfor russeren formentlig vil spille denne kamp. Tampa har lukket næsten 0,6 mål mindre ind pr. 60 minutter med Vasilevskiy på kassen sammenlignet med backup, Curtis McElhinney.  

Det taler imod:
- Tampa mangler stadig holdets kaptajn, Steven Stamkos, der sidder ude med en skade.

- Zach Bogosian vendte i går tilbage til isen for Sabres efter en længere skade, og holdet fik her brudt en stime af nederlag med sejr i Florida.

- Selv med Tampas forrygende høje niveau i sidste sæson lykkedes det Buffalo at klare sig ganske hæderligt i de indbyrdes møder i Tampa. 1-1 og 5-4 til Lightning endte opgørene.

- Tampa har endnu ikke ramt niveauet fra sidste år.


 

Tampa mangler kun stjernen Steven Stamkos.

Buffalo har været anderledes hårdt ramt af skader. Evan Rodrigues blev skadet mod Florida og misser kampen, ligesom også Kyle Okposo, Matt Hunwick og Marcus Johansson gør det. Vladimir Sobotka er tvivlsom.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback