Annonce

Tampa Bay Buccaneers - Denver Broncos: 2

2. oktober 2016 kl. 22:05 - Amerikansk Fodbold
2. maj. 2018 kl. 16:15 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 35-1-64%
Betvalue: 104,32%
Spilbar ned til odds: 1,56
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
Et tidlig tip til Week 4 på en kamp jeg mener der er et godt odds at hente på. Denver Broncos skal på udebane møde Tampa Bay Buccaneers. De forsvarende Super Bowl mestre med en ny QB, mod et hold der på en eller anden måde igen ser ud til at gå en sæson i møde hvor man formår at tabe kampe der skal vindes. -SPillet er inkl. overtime. 

Derfor skal du spille den: 

- Broncos er startet som lyn og torden. 

- Offence sælger billetter, Defence vinder kampe. Broncos har begge dele. 

- Trevor Siemian ligner en QB som hurtigt fik Broncos-fans til at glemme navnet "Ossweiler". 

- Buccaneers har svært ved at finde en rytme der gør dem kontinuerligt farlige. 

- Winston(Bucs QB) er et uomtvistelig talent, men han har for mange fumbles og interceptions. Det er guf for et forsvar som Broncos. 

- Målt på point imod er Bucs det dårligste hold i NFL 3 uger inde i sæsonen.

Det skal du være opmærksom på: 


- Broncos er formentlig uden DeMarcus Ware som sammen med Von Miller virkelig kan komme med et pres der ikke findes lignende i NFL. -Det er dog ikke et nyt fravær. 

- Siemian har gjort det godt, men han kan før eller siden ramme en mur. 

- Buccaneers kan på deres allerbedste dage spille op med mange hold. En del af charmen ved NFL anno 2016. 

- Winston er ikke bange for at kaste meget, og kaste dybt. Broncos skal udover at få pres på ham, samtidig også sikre sig at CB´s og safeties er opmærksomme. 

Broncos har overrasket mig virkelig positivt i denne sæson. Udover at besejre Panthers og Colts på hjemmebane, så var den rigtige test for mig da de mødte Bengals i Week 3. For det første var det på udebane, og dernæst så kan Bengals normalt godt spille godt offensivt football - hvilket kun gør det endnu mere imponerede at man holdte dem til 17 Point. 

Siemian var der for et år siden ikke mange der hverken kendte, eller egentlig forventede meget af. Hjulpet af et rigtig solidt forsvar og nogle dygtige RB´s og receivere formår han at udstråle en ro på en helt uimponeret facon. Om det er at strække den for meget så minder han mig en smule om Tony Romo. Siemian er draftet langt nede i rækkerne - runde 7 for at være helt præcis. At han starter som QB for de regerende mestre i 2016 efter kun at have taget et eneste NFL snap er altså vildt. Men det vidner også om en mand der har taget ved lære af at se på Manning. 

Sammenligningen med Romo skal ses i lyset af at de begge måske ikke er naturlige talenter på banen i form at kast og løb. Til gengæld forbereder de sig til fingerspidserne ved at lære spillene og det at læse modstanderne. Det giver ofte en edge der kan kompensere for andre ting. 

Odds 1,63 på Broncos inkl. overtid er et godt odds som jeg ikke er sikker på står i samme kurs når søndagen rammer. Er man endnu mere sikker i sin sag så giver Danske Spil 1,65 uden overtime. Alternativt spil er også at Buccaneers scorer under 22,5 point til odds 1,65. 

Samme sted fåes også et super odds på at Broncos scorer over 24,5 point til 2,15. Mod et hold der netop har tilladt LA Rams at score 37 point er det et flot odds. 

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback