18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Su Jeong Jang - Malene Helgo: 2

22. august 2021 kl. 13:30 - w25 - Oldenzaal - grus
22. aug. 2021 kl. 01:14 (Opdateret 22. aug. 2021 kl. 15:16) 22/08
105
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i Holland hvor Helgo tog sin første grus titel.

Chance (1-X-2): 57-0-43%
Betvalue: 118,25%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert: 2-0
Betfair Spil nu hos Betfair

26 årige Su Jeong Jang går ind som favorit til dagens kamp, hvilket bedømt på i år er lige efter bogen. Hun har i sine mange år på touren aldrig rigtig berørt gruset, men tog opgaven op fra Marts måned af. Hun strøg i finalen i Antalya og tabte, men gjorde det samme 2 uger efter og vandt. 1 måneds tid senere slog hun flere prominente navne i et større event, for at tabe en tæt kamp mod Kalinina, som har været dronningen på gruset i år.

Efter en pause har hun kommet tilbage, men slet ikke med samme dominans. Paquet, Gatica og Potocnik er navne på de 3 seneste nederlag, hvor hun ikke er gået dybt, og kun en nedslagtning af Smitkova, som gav følelsen af hun var tilbage på årets tidligere niveau. 
I denne turnering var hun i en tæt afgørelse mod Makarova, som er lidt op og ned, ellers har det været komfortable sejr. Hun har flere itf titler på cv'et, men kun gruset fra i år, ellers er det primært hardcourt og græs fra Østen.

Norske Helgo der fortrækker gruset og har vundet 4 titler på gruset tidligere, med start i Holland tilbage i 2018. Hendes grus sæson startede tilbage i April, hvor hun vandt nogle tætte kampe. I hendes efterfølgende event strøg hun i finalen i en w25 i Letland, for at tabe finalen mod lokale Vismane. Hendes sidste 3 nederlag har heddet Lapko, Parrizas-Dias og Vismane. 
I denne turnering har hun fået jobbet gjort uden at være dominant, men har endnu ikke tabt et sæt eller været i en tæt afgørelse.

Jang har størst rutine, men på grus hedder den overall 33-18, Helgo har 90-45 for at give et billede af det underlag.

Spillemæssigt har de begge udgangspunkt i spillet fra baglinjen, hvor de får alt tilbage. Zoomer man ind på stats fra denne turnering, har Jang en større procent på første serv, hvorimod Helgo har på anden serven. Ingen hamrer rigtig esser ind, men Jang giver et par dobbeltfejl væk, nok pga. hun ved at anden serven ikke altid sidder hvor den skal. Begges store styrke er returspillet, og det bliver vitalt hvem der først for styr på egen serv. 
Jeg vurdere Jang have en edge på de fleste punkter, men især på dette niveau er det små procenter der kan afgøre en kamp. Helgo har selv spillet en fejlfri turnering, og må komme med ekstra tro på tingene, i et land hun før har løftet pokalen i. Jang har på det seneste endnu ikke vist at hun er så skræmmende god, som hun var før sin lille pause, så der er nogle frie fortolkningsprocenter man selv kan flytte på.

Få udbud af odds som sædvanlig. Nordicbet har den på 2,40 - de lincensløse ligger imellem 2,30-2,40 i en kamp der ikke har fundet sit lay endnu.

God kamp.

edit: rettet i odds siden udgivelse ligger nu i 2,50- 2,75 de fleste steder.

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website
Feedback