Annonce

Strømsgodset - Odd: 1

Match center
14. oktober 2017 kl. 18:00 - Fodbold, Norge - Tippeligaen
Marienlyst Stadion    Trygve Kjensli
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 58-27-15%
Betvalue: 116,00%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det spidser til i den norske Eliteserien hvor situationen for både Strömgodset og Odd er, at de begge befinder sig lige uden for det spændende felt omkring Europa pladserne - og det må siges at være sidste udkald hvis der skal spille europæisk i næste sæson.

Begge hold har 35 point efter 24 kampe, hvor Strömgodset har en  målscore på 30:29 mens det for Odd hedder 23:29.

Formen:
Strömgodset har vundet de seneste tre kampe, og har generelt på det seneste haft en positiv udvikling i forhold til at skabe offensive muligheder i kampene.
Specielt hjemme på Marienlyst Stadion har Tor Ole Skulleruds tropper haft godt gang i tingene, og har i de seneste syv hjemmekampe vundet fem, spillet en uafgjort samt et nederlag, som kom til rækkens bedste udehold Rosenborg for et par runder siden. 

Odd seneste fem kampe har været lidt som resten af sæsonen, hvor man har svinger utrolig meget. De seneste fem kampe byder på to sejre to nederlag og en uafgjort. Ude af halter tingene rigtig meget for Odd, som ikke har vundet i de seneste syv kampe - det er blevet til to uafgjorte og fem nederlag.
Odd har generelt haft rigtig svært ved at score når de spiller væk fra Skagerak Arena, og det er kun blevet til otte scoringer i 12 udekampe i sæsonen.
 
Trupperne: 
Strömgodset har Tokmac Chol Nguen i karantæne, hans driblinger og offensive tankegang kan man selvfølgelig godt komme til at mangle i kampen. Derudover må Strömgodset med stor sandsynlighed fortsat uden undvære Kim Andre Madsen, hvilket man dog har gjort i de seneste 5-6 kampe - Og jeg forventer ikke at dette får indflydelse i forhold til kampens forløb og resultat.

Odd må undvære reservekeeper Viljah Myhre men jeg har derudover ikke kendskab til hverken karantæner eller skader i truppen.

Mit tip: Jeg tror på at Strömgodset vinder denne kamp. De er specielt på hjemmebanen spilstyrende og skaber de nødvendige chancer der skal til for at vinde de fleste opgør. Omvendt er Odd et særdeles svagt udehold, som på ingen måde formår at lukke af - Og endnu værre  ikke formår ret meget offensivt og scorer nærmest kun et halvt mål per kamp.
Jeg tror på to til tre scoringer fra Strömgodset side, mens jeg har svært ved at se Odd score, og hvis det skulle lykkes er det maksimalt en enkelt pind.
Odds 2.00 som mange bookmakere er ude med en ren gave i mit perspektiv.
 
/ Ronin
  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback