Annonce
Annonce 888
Annonce
Annonce

Steelers - Chiefs: (AH: +3,5) 2

Match center
16. september 2018 kl. 19:00 - Amerikansk Fodbold, USA - NFL
Heinz Field
14. sep. 2018 kl. 15:13 (Opdateret 16. sep. 2018 kl. 22:42) 14/09
101
0

Andy Reid's Chiefs ser varme ud mod et Pittsburgh-hold fyldt med spørgsmålstegn

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 46-0-54%
Betvalue: 110,70%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 37-42
Bet365 Spil nu hos Bet365

Kansas City Chiefs (1-0-0) gæster Pittsburgh Steelers (0-0-1) på Heinz Field søndag aften.

Pat Mahomes lukkede munden på dem, der tvivlede på ham inden sæsonen startede ved at kaste 4 TD's i sejren over LA Chargers, med hjælp fra Tyreek Hill og hans 270 yards fra scrimmage. Spørgsmålet er om Pittsburgh har mandskabet til at stoppe ham. Mod Cleveland Browns i sidste uge gav Steelers to 35+ yards spil op, og det ville overraske mig, hvis ikke Tyreek Hill kan nå samme tal i bare en enkelt halvleg.
Pittsburghs sekundære linje ser heller ikke skræmmende ud med flere uprøvede, unge blade og Pat Mahomes kan få rigeligt med muligheder for at gå dybt.

Le'Veon Bell er blevet fjernet fra Steelers officielle trupliste, hvilket bekræfter, at James Conner vil få sin anden start i den sort-gule trøje. Selvom Conner excellerede i debutten mod Browns og scorede to TD's var han et af de eneste lyspunkt hos udeholdet. Ellers rutinerede Ben Roethlisberger havde en svær kamp fra start og kastede 3 interceptions og gav to fumbles væk. Den offensive linje var heller ingen hjælp og gav 4 sacks væk og Big Ben havde vel ikke et eneste play uden at være under pres. Imod Kansas City er det All-Pro Justin Houston der lægger presset på Ben og hans O-line, et match-up jeg ikke tror Ben slipper godt fra.

Et andet lyspunkt hos Steelers i kampen mod Browns var Juju Smith-Schuster som løb og greb for over 100 yards og ligner den samme spiller, som Pittsburgh hurtigt lærte at elske i sidste sæson. Han bliver dog matchet op med Kendal Fuller, en af de bedste på hans position og jeg ser ikke mange chancer for at Juju kan mønstre de helt store tal i den kamp.

Så Steelers vil få hænderne fulde mod en talentfuld defensiv linje og James Conner kan højst sandsynligt ikke spille som han gjorde mod Browns, hver eneste weekend. Den anden vej vil Kansas City og især Tyreek Hill teste Pittsburghs unge safeties fra starten af kampen, et match-up hvor favoritværdigheden må gå til gæsterne.

Jeg ser dette som en meget lige kamp, som nemt kan tippe til begge sider og højest bliver afgjort med en enkelt scoring. Med så mange spørgsmålstegn i Pittsburghs spillertrup ser jeg værdien falde til gæsterne med et pænt handicap på +3,5 til odds 2,05 hos Bet365.

Trupnyt: Kansas City Chiefs har fire spillere, der ikke deltog i onsdagens træning og ikke er 100 % sikre på at spille på søndag; Kahlil McKenzie (G), Keith Reaser (CB), Ben Niemann (LB) og Eric Berry (S).
Pittsburgh Steelers må undvære Le'Veon Bell (RB), mens der er spørgsmålstegn ved Joe Haden (CB), Ben Roethlisberger (QB), Tyson Alualu (DE) og David DeCastro (G).

Bonus-info: Det er meddelt at Ben Roethlisberger ikke har trænet med torsdag og er et lille spørgsmålstegn fra start mod Kansas City. Jeg vælger dog at se lidt stort på det, da Big Ben altid har fået sine skader til at virke meget værre, end de egentlig er og sjældent misser kampe medmindre han er blevet båret fra banen. Men hvis det er Joshua Dobbs der står bag Maurkice Pouncey stiger værdien for spillet på Kansas City.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback