18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

St. Louis Blues - Philadelphia Flyers: (AH: -1,0) 1

Match center
16. januar 2020 kl. 02:00 - Ishockey, USA - NHL
Scottrade Center
15. jan. 2020 kl. 08:24 (Opdateret 16. jan. 2020 kl. 04:49) 15/01
60
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 40-20-40%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 3-3
888sport Spil nu hos 888sport

I nat tager de forsvarende mestre og de særdeles formstærke St. Louis Blues (30-10-7) imod et Philadelphia Flyers-hold (24-16-6), der har haft det mere end svært på udebane i denne sæson. Det skal give endnu en hjemmesejr for Blues.

Danskespil giver 2,50 på en Blues-sejr med mindst 2 mål, hvilket også er fristende. Markedet ligger på omkring 1,88 for en Blues-sejr i regulær tid.

Det taler for:
- De forsvarende mestre fra Blues fik ikke nogen drømmestart på den nye sæson, men holdet er nu 12-2-1 i de seneste 15 kampe, hvilket har sendt dem til tops i den vestlige konference. 

- Særligt på hjemmebane har holdet været forrygende på det seneste. Blues har 9 hjemmesejre i træk, alle i regulær tid, og ingen hold har vundet flere end Blues´ 17 hjemmekampe i denne sæson (17-4-3). Dette til trods for, at Blues indledte med at tabe holdets første 2 hjemmekampe i sæsonen.

- Blues er ikke kommet heldigt til sejrene. Holdet har oftest domineret sine hjemmekampe. Kun Tampa Bay Lightning er bedre i expected goals-statistikken siden midten af december. En tydelig forbedring for Blues, der selvom de også vandt en del hjemmekampe i sæsonens første to måneder slet ikke dominerede kampene på samme vis dengang. Et lavere niveau, som også afspejlede sig i flere udebanenederlag i sæsonens start.

- 6 af Blues´ 9 seneste hjemmesejre har været med mindst 2 mål. 12 af Blues´ 17 hjemmesejre i alt i sæsonen har været med mindst 2 overskydende (50 % af hjemmekampene totalt).

- Blues kæmpede fra 1. november med en skade til holdets største offensive profil, Vladimir Tarasenko, men holdet har tydeligvis nu justeret til at spille uden den russiske stjerne. Blues er endda ikke kendt som noget særligt offensivt hold i forvejen, men har alligevel scoret hele 4 mål i snit over de 9 seneste hjemmekampe.

- Philadelphia har haft en udmærket sæson, men det skyldes langt hovedsageligt holdets evne på hjemmebane. Ude er man blot 9-13-2, og man er 2-7-1 i de seneste 10 udekampe. 

- Philadelphia har sejlet defensivt og lukket flest mål ind af alle hold i ligaen på udebane siden midten af december. Flyers´ målmandsspil har ganske enkelt ikke været godt nok, hvilket har været et problem for holdet i årevis.

- Philadelphias førstemålmand, Carter Hart, forlod træningen tirsdag med en ukendt skade, og alt tyder dermed på, at reservekeeper, Brian Elliot, står kampen. Elliot har statistisk haft en skidt sæson med en betydeligt lavere redningsprocent end Hart.

- Philadelphia har desuden fået skader til de to backs, Justin Braun og Shayne Gostisbehere, i januar.

- St. Louis-målmand, Jordan Binnington, fik en pause i holdets seneste kamp og kommer derfor frisk ind til kampen.

- Blues vandt begge af holdenes opgør i sidste sæson, heraf 7-3 hjemme i april.

Det taler imod:
- Trods Elliots´ dårlige stats er han faktisk 9-5-3 som starter i denne sæson. 7-4-1 ude.

- Philadelphia har vundet 2 af holdets 3 kampe i den seneste uge. Endda mod tre stærke modstandere i Boston, Tampa og Washington. Kampene var dog på hjemmebane.

- Holdene spiller kun mod hinanden to gange om året. Philly kan overraske St. Louis.

- Philadelphia er sjældent blevet udspillet trods de mange udebanenederlag. Kan Elliot leve op til sit tidligere høje niveau, kan den 34-årige målmand måske sikre Philly sejren.


Philadelphia har Hart tvivlsom, mens Oskar Lindblom, Nolan Patrick og Samuel Morin er ude sammen med Gostisbehere og Braun.

St. Louis har haft Carl Gunnarson ude siden midten af december, men svenskeren vender måske tilbage. Det samme kunne backstjernen, Colton Parayko, gøre, men det er mere tvivlsomt. Tarasenko er ude for sæsonen, mens wingen Sammy Blais heller ikke spiller kampen grundet skade.

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback