18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

St. Louis Blues - Chicago Blackhawks: 1

Match center
26. februar 2020 kl. 02:00 - Ishockey, USA - NHL
Scottrade Center
25. feb. 2020 kl. 16:16 (Opdateret 26. feb. 2020 kl. 04:40) 25/02
55
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 60-20-20%
Betvalue: 108,60%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 6-5
NordicBet Spil nu hos NordicBet

St. Louis Blues (36-17-10) har vendt en skidt stime med 4 sejre i streg, og nu møder de et Chicago Blackhawks-hold (27-27-8), der har tabt holdets seneste 5 besøg i St. Louis og netop har tradet deres målmand væk.

Spillet har tidligere ved en fejl være listet under titlen "Nashville-Ottawa 1 til 1,81" - det beklager jeg. Jeg har derfor været nødt til at skrive spillet om, hvorfor det skriftligt ser en anelse anderledes ud end tidligere.

Det taler for:
- Som resultaterne i denne sæson antyder, så er St. Louis ganske enkelt et bedre hold end Chicago. De har måske ikke den store stjerne, som Hawks har i Patrick Kane, men derudover er Blues bedre på stort set samtlige positioner. Blues har en fremragende defensiv, en brandvarm Jordan Binnington i kassen og en bred samling af forwards, hvor alle fire kæder kan score.

- St. Louis har efter 5 nederlag i træk vundet de seneste 4 kampe. Her har man fundet tilbage til holdets foretrukne måde at vinde hockeykampe på - ved at lukke ned for modstandernes offensiv. Man har bare lukket 2 mål ind i de 4 kampe.

- St. Louis´ stime af sejre er kommet på baggrund af fremragende spil. Man er bedst i kombineret xGF og xGA, har tilladt færrest store målchancer og har den bedste totale skudforskel over de seneste 5 kampe på tværs af ligaen.

- St. Louis´ 20 hjemmesejre (20-6-5) i denne sæson er kun overgået af 3 mandskaber i hele NHL.

- St. Louis har vundet de seneste 5 indbyrdes møder i Missouri mod Chicago tilbage til 2014. St. Louis har også vundet begge af holdenes møder i indeværende sæson, begge i december.

- Chicago har netop tradet Robin Lehner væk. Svenskeren har ellers stået en stor sæson for Chicago, men holdet foretrækker tydeligvis at genopbygge fremfor at jagte den tilbageværende spinkle slutspilschance i denne sæson.

- Chicago har tabt 5 af de seneste 6 udekampe i regulær tid.

- Uden de store slutspilschancer er det langtfra sikkert, at Chicago har den store motivation tilbage.

Det taler imod:
- Chicago har i Kane, Jonathan Toews og Alex Debrincat profilerne til at gøre ondt på St. Louis.

- Chicago har haft en dags mere hvile op til kampen.

- St. Louis er allerede så godt som sikker på en slutspilsplads. Et nederlag ville ikke være en katastrofe.

- Kendskabet de to hold i mellem er stort. Det kan give en låst og taktisk kamp.
 

Jay Bouwmeester og Tyler Bozak er tvivlsomme. Vladimir Tarasenko har været ude siden efteråret efter en skulderoperation og er ikke blevet klar endnu for Blues.

Brent Seabrook, Calvin de Haan og Andrew Shaw har været ude i månedsvis og er det stadig for Hawks. Zack Smith er tvivlsom.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback