Annonce

St. Louis Blues - Anaheim Ducks: 1

Match center
30. november 2017 kl. 03:00 - Ishockey, USA - NHL
Scottrade Center
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 50-50%
Betvalue: 120,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Spillet går ud på, at St Louis Blues skal vinde nattens kamp med minimum 2 mål. 

Der er én årsag til at jeg spiller dette spil og det er Anaheim Mighty Ducks' skadessituation. Der er ikke så meget andet at pege på. De er rigtig hårdt ramt til denne kamp. 

Der skal åbenbart altid være et hold i ligaen, som får smadret deres sæson pga. af skader. Sidste år var det Tampa Bay Lightning. I sæsonen 2010/11 var det Penguins med både Crosby og Malkin ude og i år har Boston Bruins også været hårdt ramt, men(!) ingen er hårdere ramt end Anaheim Mighty Ducks. 

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

- Boll, Eaves, Getzlaf, Kase, Kesler og Rakell vil med sikkerhed ikke spille i nat. Montour er tvivlsom. Hvis man skulle være i tvivl om vigtigheden af denne gruppe spillere, så kan bare se på deres produktion. Således er der med disse spillere 'forsvundet' en del mål og assists - helt præcist 22 mål og 26 assists. Hvis Montour også mangler i nat, så er det 28 mål og 33 assists. Anaheim Mighty Ducks har i alt scoret 65 mål, så det er godt og vel 1/3 af produktionen som vil mangle i nat. 

-  Anaheim Mighty Ducks har tabt deres sidste fire kampe med sammenlagt 7-17. 

- Kan kun gentage, at det bliver svært at se, hvor produktionen skal komme fra i nat. Som jeg ser det, så er Anaheims skadessituation så slem, at der virkelig skal rokeres i kæderne. Det vil også kræve noget tid for at virke effektivt. 

- St Louis Blues har vundet fire af deres fem kampe. 

- St Louis Blues er stærke på egen is, hvor de kun har tabt tre kampe denne sæson. De har vundet 9 kampe og nul kampe er gået i OT. 

- Anaheim Mighty Ducks er inde i et hårdt program og har kun fået én dags hvile siden sidste kamp. St Louis Blues har haft 3 dages hvile - og de har vel at mærke sovet i deres egen seng, da de er i gang med en stribe af kampe på egen is. 

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED: 

- "Blind høne finder også korn" er der en gammel talemåde som siger. Det er også sandt. Det er ikke umuligt at Ducks kan holde kampen tæt og hvis dette væddemål skal gå hjem, så kræver det en sejr på minimum to mål. 

- St Louis Blues har haft udfald i løbet af sæsonen, hvor de den ene dag har gennempryglet nogle gode hold, for så at falde helt igennem mod forholdsvis store underdogs. 

-  Der er ingen nemme kampe i NHL og Anaheim Mighty Ducks vil med sikkerhed komme for at vinde. De vil kæmpe røven ud af bukserne og i forvejen har Ducks et ry for at være et hårdt spillende hold. Det kunne meget vel tænkes, at de vil satse på deres fysiske spil for at overrumble Blues.

STARTENDE MÅLMÆND:

Opdateres løbende.

St Louis Blues:

Anaheim Mighty Ducks:

Edderkoppen

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback