18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SSC Napoli - Lazio: Over 2,5 Mål

Match center
22. april 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Diego Armando Maradona    Marco Di Bello
19. apr. 2021 kl. 14:29 (Opdateret 22. apr. 2021 kl. 22:43) 19/04
150
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 61-39%
Betvalue: 104,92%
Spilbar ned til odds: 1,64
Rigtig/forkert: 5-2
Bet365 Spil nu hos Bet365
To offensive stærke mandskaber som jagter Top4 bør betyde mål og chancer. Det kan blive taktisk affære og Napoli har vist at deres defensiv er solid, men begge kender kun en vej fremad på banen og skaber meget.
Det taler for
 • Det er to stærke offensive mandskaber som scorer masser af mål, og i de seneste otte indbyrdes opgør i det syditalienske er syv af opgørene gået Over 2.5 mål.
 • Ni af hjemmeholdets femten hjemmekampe i denne sæson er alle gået Over 2.5 mål.
 • Syv af Lazios femten udekampe i sæsonen er gået Over 2.5 mål, og i samtlige head to head opgør på udebane mod de andre Top 4 hold i Serie A i denne sæson er alle opgør gået Over 2.5 mål, og et godt bevis på t Lazio ikke graver sig ned på udebane.
 • Napoli skal frem og jagte tre point i kampen om Top 4 og ikke mindst i jagten Atalanta og Juventus, og det må betyde at de kommer frem på banen fra start af, og især fordi man ikke kan bruge et point til ret meget.
 • Lazio er fire point efter Juventus på fjerdepladsen, men har spillet et opgør mindre end Den Gamle Dame, og er derfor forsat med i kampen om Champions League pladserne, men det kræver tre point i Napoli hvis håbet forsat skal leve, og derfor skal romerne også frem på banen.
 • Romerne har det med at komme i problemer i disse head to head opgør mod de stærke italienske mandskaber på udebane.
 • Napoli har flere strenge at spille på end gæsterne fra Rom i det offensive, og både Insigne, Osimhen, og Politanos hurtighed i det offensive kan give det til tider lidt tunge Lazio forsvar problemer.
Hold øje med
 • Napolis defensiv har været stærk i denne sæson, og kun Inter har lukket færre mål ind end napolitanerne i denne sæson.
 • Det kan blive en taktisk affære hvor frygten for nederlag kan spille ind, og gøre at opgøret bliver meget låst.
 • Kun to af Napolis senest seks opgør er gået Over 2,5 mål
 • Napoli så rigtig solide ud senest mod Inter, og hvor man var dygtige til at lukke ned for både Lukaku og Lautaro Martinez.
 • Lazio er afhængige af Ciro Immobile i det offensive og ikke mindst hans mål, og kan napolitanerne få lukket ned for ham kan romerne komme i vanskeligheder offensivt.
Oddsmarked

Bet365 er i odds 1.72 på Over 2.5 mål, og samme odds kan man få hos Nordicbet, 888sport, MrGreen og Unibet.

NAPOLI: Syditalienerne er inde i en god stime i jagten om Top 4 og med Den Gamle Dames nederlag i weekenden i Bergamo har man forsat gode muligheder for at spille sig videre, også selvom det"kun" blev til et 1-1 resultat hjemme mod topholdet fra Inter, men hvor man bestemt havde gode muligheder og fortjent fik point, og hvor Napoli endnu engang beviste at de er svære at have med at gøre hjemme på Stadio Diego Armando Maradona.

Napoli er favoritter mod Lazio og man har da også et rigtig godt tag på romerne i det syditalienske, og hvor man har vundet i fire af de seneste fem opgør og skal tilbage til 2015 for at finde den seneste Lazio sejr i Napoli, men det bliver ikke en nem opgave for napolitanerne da Lazio forsat har et spinkel håb om at slutte i Top 4, men det kræver at de først og fremmest vinder torsdagens opgør.

Jeg forventer at man kommer til at se et offensivt hjemmehold som skal ud og jagte de tre point, og alt andet ikke rigtigt kan bruges til noget, og især fordi Juventus hjemme tager mod Parma, og Atalanta skal en tur til Rom og spille mod Roma, og som næsten ikke har mere at spille for i denne sæson, og er mere eller mindre sikret europæisk fodbold i næste sæson.

Det dufter af et åbent opgør torsdag aften og hvor begge mandskaber skal frem på banen, og det bør betyde mål og chancer som det normalt også er når de to tørner sammen, og selvom romerne er godt spillende i øjeblikket så har de haft det svært ude mod de store i denne sæson, og Napoli har det som skal til for at få tre vigtige point.

Napolis hjemmebanestatistik: 10-2-3, målcore 38-15.

Trupnyt: Ospina(fast-reserve) i målet er ude til opgøret, men Meret er dygtig så det er ikke en svækkelse at colombianeren ikke er med, yderligere er Demme(fast-reserve) på midtbanen i karantæne.

Napolis forventede startopstilling: 4-2-3-1: Meret-Di Lorenzo, Kkoulibaly, Manolas, Mario Rui- Fabian Ruiz, Bakayoko- Zielinski, Politano, Insigne- Osimhen.

LAZIO: Romerne kommer med en 5-3 sejr fra søndagens hjemmekamp mod oprykkerne fra Benevento, men hvor man bestemt skal have kigget på det defensive igen da der gik indianerfodbold i den, og oprykkerne gav romerne problemer, og den går ikke hvis man skal hente tre vigtige point i Napoli, og især fordi man forsat har et opgør til gode mod Torino og med en sejr i det opgør vil kunne overhale netop Napoli, og væe et point efter Juventus.

Lazio har det dog ikke nemt i det syditalienske man har ikke vundet i Napoli siden 2015, og før det siden 2009 et bevis på at det ikke det nemmeste sted for romerne at spille, men skal man drømme om Champions League igen i den kommende sæson så er kravet at vinde i Napoli og hente endnu tre vigtige point, men har haft det svært ude i disse head to head opgør i denne sæson mod de andre tophold, og det er kun blevet til en sejr ude mod Atalanta, og ellers kun nederlag.

Træner Simone Inzaghi ændre sansynligvis ikke det store i forhold til opgøret i Rom i søndags, og det betyder angrebet igen bliver med Immobile og Correa, men Lucas Leiva på den centrale midtbanen er dog meldt tvivlsom til opgøret, og er han ude vil man være svækket da han er vigtig for romerne, men det ligner et åbent opgør hvor Napoli er favoritter, og hvor man må forvente at Lazio skal frem og jagte sejren på ligefod med hjemmeholdet.

Lazios udebanestatistik: 8-2-5, målscore 23-21.

Trupnyt: Leiva(fast) på midtbanen er meldt tvivlsom til opgøret, men ellers kan man stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Lazios forventede startopstilling: 3-5-2: Reina- Marusic, Acerbi, Radu- Lazzari, Milinkovic Savic, Escalante, Luis Alberto, Fares- Immobile, Correa.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport, sscnapoli.it, napolitoday.it, sslazio.it, lalaziosiamonoi.it, Tuttomercatoweb.com, sportmediaset.mediaset.it

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback