18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Spirit - Virtus.Pro: 2

28. juni 2020 kl. 14:00 - WePlay! Clutch Island
28. jun. 2020 kl. 05:17 (Opdateret 28. jun. 2020 kl. 17:52) 28/06
105
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

WePlay! Clutch Island

Chance (1-2): 51-49%
Betvalue: 107,80%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert:
Bethard Spil nu hos Bethard
To gode hold, der elsker, at spille tætte kampe skal nu i kamp om finale pladsen.
Det taler for
 • VP er ved, at finde melodien igen, efter en halvsløj start på Juni måned. Tabt 3/11 kampe. Så det ser godt ud igen.
 • VP spiller igen som et team. Det skete efter deres nyeste mand Yekindar kom til holdet. Han har uden tvivl løftet troen hos de andre spillere. Yekindar snitter 1.12 som er en habil rating. Men den vigtigste del her er hans impact. Den ligger på 1.30. Han deltager i ALLE runder og deler en masse damage ud.
 • De 2 hold her er kendte for, at vi skal spille alle 3 maps. Dette kunne også godt blive sagen denne gang. Men jeg synes faktisk vetoen ligger LIDT bedre til VP end Spirit. Dette er ikke taget ud fra procenter, men når jeg ser kampene/de forskellige maps. Inferno er et map VP aldrig taber på. Derudover synes jeg de ser bedre ud på Mirage og Dust2.
 • Mir fra Spirit er ikke i samme form. De seneste ca 9 kampe har han kun leveret flotte stats i halvdelen af kampene. Dette er ikke normalt, da han som regel leverer +stats i alle kampe. Mir er Spirit’s klart bedste mand. Han skal være på sit A game på alle maps. Dog har jeg set lidt svaghed i ham på det seneste.
Hold øje med
 • VP har det med, at lege lidt med vetoen. De kan køre deres "sikre" kort og tage Inferno. Det er dog ikke hver gang de går den vej. De har kun tabt på mappet 1 gang de seneste 3 måneder. Da dette er online kan alt ske. Så ser vi andre pics fra VP side end Inferno, kan jeg godt være lidt nervøs.
 • Spirit er et hold der vinder næsten 70% af deres kampe. De er tæt på, at spille lige så godt som da de var på vej i top10.
 • Spirit har 5 mand der imponerer. Selv deres IGL er en klasse for sig selv. Til trods for VP som er afhængig af en 2-3 mand. Så har Spirit en masse de kan trække på. Dog er Mir holdets store stjerne.
 • Spirit har momento hvis vi kigger de seneste opgør igennem mod VP. Spirit har vundet de sidste 3/4 indbydes. Dog var alle i 3 maps. Seneste kamp blev vundet af VP.
Oddsmarked

2.30 på en VP sejr hos en bookie uden licens.

Dette er uden tvivl en helt åben kamp. De to hold ligger så vildt godt til hinanden. Så hvem der vinder er svær. Dog falder mit tip på VP. Sovsen har kogt nok ind og ligger jeg det hele sammen, så det den vej vi falder.

Jeg synes til tider Spirit spiller lidt vildt og voldsomt. Kan godt ende lidt usammenhængende. Dog skal jeg ikke tage noget fra den måde de spiller på. For det er fantastisk cs vi ser fra deres side af.

Med en Adren som IGL for VP, så kan Jame spille frit med sin awp. Han snitter lige nu en ratio på 1.15 og impact på 1.05. Dette er ikke optimalt fra ham af. Han plejer, at være mere kampafgørende. Tallene kan blive bedre og bliver de også. Dog skal han levere 2 til 3 gode maps hvis VP vinde. Dette skal Yekindar også. Jeg synes dog erfaringen og de beslutninger Adren træffer i løbet af en kamp er iøjefaldende. Synes han gør et godt stykke arbejde. Så med en Qikert der spiller som han har niveau til, så kunne dette VP godt nå langt. De har dog en spiller endnu der skal skiftes ud før alt kan blive godt. Det er Sanji. Han har slet ikke spillet til, at være med på dette niveau. 

Der er nogle fantastiske matchups vi kommer til, at se i denne kamp. To sindsyge gode awp'er op mod hinanden. Samt riflers med et sindsygt højt niveau! Jeg forventer så mange fede runder i denne kamp.

Men da jeg ser dette som en 50/50 kamp så synes jeg 2.20 er godt betalt.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • MobilePay indbetalinger
 • Overskuelig hjemmeside
 • Hurtig support
Feedback