18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Spirit - forZe: 1

20. april 2020 kl. 19:00 - DreamHack Masters Spring 2020 - Europe Closed Qualifier
20. apr. 2020 kl. 17:19 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 20/04
70
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

DreamHack Masters Spring 2020 - Europe Closed Qualifier

Chance (1-2): 53-47%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

10 spillere, 9 russiske spillere mod 1 fra Krim! - Consolidation final. Kampen er mellem Spirit & Forze. 

Hvad taler for:

- Spirit ligger lige nu #22 i verdenen. Det er deres bedste placering nogensinde. Og jeg ser dette hold komme i #top 15 snart. Og ser den også overhæle Forze. Siden årsskiftet er Spirit's placering kun blevet bedre og bedre. De har vundet 72% af deres kampe. Hvor Forze kun vinder 56% og den er stærk faldende. Da de også lå oppe i den tunge ende for nogle måneder siden. 

- Spirit har måske haft en blandet måneds tid nu med op og nedture. Men med en flot 2-0 sejr mod OG og en tæt kamp mod GODSENT. Så, så jeg trodsalt fremdrift i teamet. De har i år allerede slået en masse større hold. OG, Forze, North og et tæt nederlag til BIG - er bare nogle af deres sejre. Bare i år, har Spirit slået Forze 2 ud af 2 gange i Bo3. Det kun 6 dage siden de sidste mødte hinanden. Der sejrede Spirit som sagt. Trods den blev 2-1 i maps. ​​​​​​​Et enkelt map i overtid, som Forze vandt og derfra dominerede Spirit på kommende 2 maps. 

- Spirit er bedre end Forze individuelt. De er ikke afhængig af 1-2 mand på samme måde. Selvfølgelig har Spirit også deres stjerner. Men der er bare, at trække læsset på. Med et hold hvor alle mand ligger over 1.05 i ratio viser det bare, at alle har haft 3 rigtig gode måneder. Men som med Forze har de også en trio holdet bygges op omkring. Det Mir på 1.20, somedieyoung på 1.15 & Idisbalance på 1.11 i ratio. De spiller ligesom Forze super offensivt Cs. 

- Skal vi komme lidt nærmere ind på spillestilen. Så synes jeg Spirit har noget som Forze ikke har. Det er de godt kan styre sig. Det vil sige, er der noget som ikke fungere, så er man ikke blank for, at ligge planen lidt om. Man fortsætter ikke bare med at løbe i blinde. Det synes jeg svagheden har været hos Forze i de indbyrdes kampe de har haft. De fortsætter den tunge vej, trods det bare ikke fungere. Gør de også det igen i dag, så ser jeg ikke Forze have en chance i dagens kamp. Men det kan være de små enkeltmands spil der kan afgøre runderne. Der har vi lidt flere xfaktor spillere hos Spirit som elsker, at finde en hurtig mand. Så de kan få overtals runder.

- Vetoen hos Spirit er vigtig. Det er den fordi de faktisk er bedst på de fleste maps i min optik. Spirit plejer, at ban Overpass når de møder Forze og Forze vil ban Vertigo. Jeg forventer Spirit vælger Dust2 eller Mirage. Det er 2 maps de spiller rigtig meget og ligger på 75 & 71% i winrate og det på 20 & 17 maps. Forze ligger på 70 & 60% for kun for 10 & 5 maps. Jeg ser faktisk kun Forze være stærkere på Inferno og de vil kunne være med på Mirage. Ellers ser jeg klar fordel til Spirit. Spirit har også spillet sindsygt meget mere de sidste 3 mdr end Forze. Dette tror jeg godt vil kunne påvirke denne Bo3. 

- Så med en 2-0 i kampe i 2020, går Spirit ind til denne kamp med selvtillid og tro på egne evner. Man har jo slået dem 2 gange og går vel efter den 3 gang. Deimod vil Forze selvfølgelig også gerne have revanche, ser det bare svært.

Hold øje med:

- Forze er på dagen, og når de spiller deres bedste cs et bedre team end Spirit mand for mand. De har været helt oppe og ligge nr 12. Ligger dog "kun" #18 nu. 

- De har ud af de seneste 5 kampe vundet 4 af dem. Ikke alle lige sikkert. Men de kommet i hus og med flot spil. 

- Forze har i bund og grund kun et map de ikke kan spille, det er Vertigo. Dog kræver det stadigvæk et Forze på højt niveau for, at man ser dem som favorit på resten af banerne. De kan dog spille dem, så dagsformen er på spil her. 

- Træder trioen i kraft for Forze og de alle leverer på samme tid. Så bliver det ikke sjovt, at være Forze. Fl1t, xsepower & facecrack. Alle 3 med sindsygt højt topniveau. De ligger på ratio lige nu på 1.16, 1.11 & 1.08. Og deres impact ligger alle over 1.10. Så det mere end godkendt. Det er dog ikke alle der har fundet niveau på teamet de sidste 4-5 kampe. Så det kræver det findes frem for, at Spirit ikke kører dem over.

- Formen må tilskrives Forze, da Spirit er være lidt op og ned. De har kun vundet 3 kampe ud af deres seneste 5. Og ud af de 3 sejre, er det kun sejren mod OG der var overbevisende og hvor de virkelig leverede hvad Spirit nu kan når de er bedst.

- Forze har en hurtig og meget aggressiv spillestil og vil vi uden tvivl også se i dagens kamp. Er Spirit ikke klar på den. Så kan det være nogle hurtige runder.(Spirit spiller som regel også aggressivt og hurtigt)

Kampen "KAN" afgøres med små fejl. Dog tror jeg vi kommer til, at se en kamp hvor de maps der bliver spillet, bliver bundet rimelig overbevisende. Trods det en vigtig kamp, så ser jeg bare niveau forskel i denne kamp. Det ene hold der er afhængig af 2 mand stepper op(Forze) Mod et Spirit der godt kan trække på mere end 2 mand.

Jeg tror vi kommer til, at se 2 meget vel spillende hold som vil fremad. Det er 2 hold der kender hinanden ud og ind. De har mødt hinanden en masse gange, og den står 7-7 indbyrdes med 5 overtids maps i de 14 kampe. Dog plejer Spirit, at have styringen når det er Bo3 de spiller, med 2 sejre i Bo3 bare i 2020 ser jeg favoritten skal ligge hos Spirit. Tror de har lidt mere styr på Forze end omvendt. Og ser derfor en lille værdi i Spirit.

God kamp alle.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback