18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
10. april 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Alberto Picco    Simone Sozza
7. apr. 2021 kl. 09:00 (Opdateret 10. apr. 2021 kl. 16:58) 07/04
250
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 57-24-19%
Betvalue: 105,45%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 3-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Spezia kan med en sejr spille sig tættere på overlevelse, og gør det ganske fint i øjeblikket. Crotones chancer for at overleve er næsten væk, men har spillet friskt på det seneste, men motivationen bør spille ind og det er til Spezias fordel.
Det taler for
 • Spezia har spillet ganske fint på det seneste, og gjorde det rigtig godt senest i Rom i udekampen mod Lazio, og hvor man var ganske tæt på at få point med hjem fra opgøret, og det kan kun have givet mere selvtillid, og ikke mindst tro på overlevelse i denne sæson.
 • Crotone tabte igen i weekenden i udekampen mod Napoli med 4-3, og hvor man endnu engang så de store defensive problemer som mandskabet har haft igennem hele sæsonen, og hjemmeholdet har kvaliteterne til at straffe syditalienerne.
 • Hjemme på Stadio Alberto Picco har Spezia kun tabt et opgør i de seneste seks hjemmekampe, og det er i Ligurien at man har det bedst og henter de fleste point.
 • Som nævnt tidligere Crotones defensiv er til at tale med, og har lukket 74mål ind i 29 opgør indtil videre i sæsonen, og har tabt de seneste otte udekampe i træk.
 • Motivationen bør spille ind i dette opgør, og Spezia spillerne ved at med en sejr i dette opgør kan man spille sig endnu tættere på overlevelse, og især fordi Cagliari skal en tur til Milano hvor Inter venter, og det dufter ikke af tre point til det sardinske mandskab, og det skal og bør Spezia kunne udnytte mod et svagt mandskab som Crotone, og ikke mindst på hjemmebane.
 • Defensivt har hjemmeholdet stået stærkt på det seneste, og er en meget svær modstander at spille mod da de har været dygtige til at lukke af i flere opgør.
 • Spezia kan til lørdagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling,
 • Crotone har kun hentet to point i sæsonens indtil videre femten udekampe.
Hold øje med
 • Crotone har spillet meget friskt på det seneste, og det har resulteret i en del målrige opgør, og de skal ud og angribe i dette opgør da de er ni point efter Torino som er fjerdesidst i tabellen, og det er ved at være sidste chance for overlevelse.
 • Heldet har været på Spezia side i en del opgør i denne sæson, og hvilket også var tilfældet i den seneste hjemmekamp hvor man meget heldigt besejrede Cagliari.
 • Det bliver et opgør hvor Spezia skal sætte dagsordenen og sætte sig på opgøret, og kan de leve op til favoritrollen.
 • Spezia formåede ikke at vinde hjemme i de indbyrdes opgør mod Parma og Benevento, og vandt heldigt mod Cagliari i den seneste hjemmekamp.
 • Simy og Ounas i det offensive hos Crotone har bestemt kvaliteterne til at gøre ondt på Spezias defensiv, og Simy scorede senest to mål i Napoli.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1.85 på en Spezia sejr, og oddset var tidligere i 1.83, Cashpoint er i odds 1.84 og Bwin er i odds 1.83.

SPEZIA: Man kan ikke være andet end imponeret af det arbejde træner Vincenzo Italiano har lavet i Spezia i denne sæson, og de færreste havde forventet at mandskabet vil overleve i denne sæson i Serie A, og især fordi man var igennem playoff spillet i Serie B om den sidste oprykningsplads, og da den var i hus skulle man fire uger senere spille den første kamp i Serie A.

Selvom Spezia ikke har haft den bedste forberedelse op til denne sæson i Serie A så har man gjort det rigtig godt, og man har spillet med de midler man har, selvom det ikke altid har været lige kønt, men det har betydet vigtige point og har været en svær modstander at spille mod, og fordi at man har stået ganske stærkt defensivt, og man er ikke løbet ind i de store lussinger som f.eks gæsterne fra Crotone.

Spezia er favoritter i lørdagens hjemmekamp, og motivationen bør være størst hos mandskabet fra Ligurien da man har ni point ned til Cagliari som er tredjesidst i tabellen og med kun ni spillerunder tilbage, og Cagliari skal i weekenden en tur til Milano hvor topholdet fra Inter venter, og det dufter ikke af tre point til det sardinske mandskab.

Tre point og en sejr til Spezia i dette opgør kan spille mandskabet endnu tættere på overlevelse og man skal ganske enkelt ud og jagte sejren i dette opgør, og mod et mandskab som har haft det svært hele sæsonen især defensivt, og hjemmeholdet kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Spezias hjemmebanestatistik: 3-5-6, målscore 17-23.

Trupnyt: Spezia kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling, offensivt er spørgsmålet om Verde og Nzola starter inde fra start eller om det bliver Farias og Piccoli.

Spezias forventede startopstilling: 4-3-3: Zoet- Ferrer, Terzi, Chabot, Bastoni- Pobega, Ricci, Maggiore-Gyasi, Verde, Nzola.

CROTONE: Ni spillerunder tilbage og ni point op til Torino som er fjerdesidst i tabellen, og som syditalienerne har spillet igennem hele sæsonen så er det meget svært at se hvordan de skal kunne overleve, og med otte nederlag i de seneste otte udekampe og ikke mindst ti nederlag i de seneste elleve spillerunder så ser løbet ud til at være kørt for Crotone.

Syditalienerne har spillet meget friskt efter at træner Serse Cosmi tog over efter at Giovanni Stroppa blev fyret, men det store problem er ganske enkelt det defensive og hvor man lukker alt for mange mål ind, og har vist stor usikkerhed igennem hele sæsonen, og det overlever man ikke i Serie A, samtidig med at mandskabet har manglet masser af kvalitet og nok ikke helt var gearet til den bedste række i denne sæson.

Det er sidste udkald for Crotone og det må betyde at man kommer til det norditalienske for at jagte de tre point, da man ikke kan bruge et point til ret meget og derfor er man tvunget frem på banen, og det kan betyde at der endnu engang vil kommer masser af åbninger i det meget gavmilde forsvar hos syditalienerne, og her kan hjemmeholdet blive utrolig farlige, og med nederlag efter nederlag bør motivationen snart være væk fra gæsternes side, og det dufter af endnu et nederlag i La Spezia.

Crotones udebanestatistik: 0-2-13, målscore 15-45.

Trupnyt:Pereira(fast)højre midtbane er skadet, men ellers har man ingen vigtige fravær til opgøret.

Crotones forventede startopstilling: 3-5-2: Cordaz-Cuomo, Golemic, Djidji-Molina, Messias, Benali, Vulic, Reca-Simy, Ounas.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, acspezia.com, gazzettadellaspezia.it, fccrotone.it, ilcrotonese.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback