18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Spezia - Benevento: Under 2,5 Mål

Match center
6. marts 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Alberto Picco    Francesco Fourneau
5. mar. 2021 kl. 14:06 (Opdateret 6. mar. 2021 kl. 16:59) 05/03
100
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 47-53%
Betvalue: 104,94%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 1-1
Unibet Spil nu hos Unibet
Der er vigtige point på spil lørdag eftermiddag i La Spezia, og det kan betyde en meget taktisk og forsigtig affære. Spezia har lukket mange mål ind på det seneste, men Benevento er gået i stå offensivt og hjemmeholdet kan lukke ned for dem.
Det taler for
 • De ligner et meget tæt og vigtigt opgør lørdag eftermiddag på Stadio Alberto Picco i La Spezia, og frygten for nederlag kan spille ind for begge mandskaber, og især gæsterne skal til at lukke ned defensivt hvis de skal overleve i denne sæson.
 • Spezia stod stærkt defensivt i den første time i Torino, og fik lukket godt ned for Den Gamle Dame som kom til at ligne et ordinært mandskab, og man bør også kunne lukke godt ned for Benevento som er gået i stå i det offensive.
 • Benevento er gået i stå i det nye år og den friskhed man spillede med i starten af sæsonen er forsvundet, og man er raslet ned i tabellen i de seneste uger, og har kun scoret to mål i de seneste seks spillerunder, og virker uden ideer i det offensive.
 • Spezia spiller med de midler de har det er ikke altid lige kønt at se på, men det har betydet vigtige point i denne sæson, og har hentet godt med point hjemme og ude, og hvor man har holdt nullet blandt andet mod Atalanta og Milan hjemme på Stadio Alberto Picco.
 • Begge mandskaber er forsat over stregen i tabellen, og har fem point ned til Torino på tredjesidstepladsen, og derfor er det for alt i verden vigtigt at få minimum et point i dette opgør, og en taktisk affære kan betyde masser af frispark i opgøret, og ikke mindst at rytmen og tempoet ikke kommer op hvor det normalt vil være.
 • I de seneste fem spillerunder er fire af gæsternes opgør gået Under 2,5 mål.
 • Træner Filippo Inzaghi har efter en rigtig dårlig stime sadlet om, og hvor fokus på det seneste har været på at stå kompakt og lukke af defensivt, og det er lykkes hvis man lige ser bort fra 0-3 nederlaget mod Verona senest onsdag aften hjemme på Stadio Ciro Vigorito.
Hold øje med
 • Spezia må undvære Provedel i målet som har stået rigtig godt indtil videre i sæsonen med flere flotte redninger, og det er en svækkelse at han er ude til opgøret, og kan give usikkerhed i det defensive.
 • I de seneste otte spillerunder er seks af Spezias opgør alle sluttet Over 2,5 mål.
 • Det første indbyrdes opgør mellem de to mandskaber tilbage i starten af november sluttede med en 3-0 sejr til Spezia.
 • Spezia har lukket otte mål ind i de seneste tre spillerunder, og gæsterne har i Lapadula, Caprari, og ikke mindst Marco Sau erfarne angriber som kan straffe hjemmeholdet både på omstillingerne og ikke mindst dødbolde.
 • Hjemmeholdet fik topscorer N´Zola tilbage senest mod Juventus, og med hans ni mål i denne sæson har man igen den hurtige og ikke mindst boksangriber som har været savnet en del i det nye år, og rammer han dagen kan han blive en mundfuld for Benevento forsvaret.
Oddsmarked

Unibet er i odds 1,98 på Under 2,5 mål i lørdagens opgør, og samme odds kan man finde hos 888sport og MrGreen.

SPEZIA: Ørnene og oprykkerne fra La Spezia er favoritter i lørdagens vigtige opgør mod Benevento, og tre point kan blive utrolig vigtig i kampen om overlevelse i denne sæson, og især fordi man har fem point ned til Torino som er tredjesidst i tabellen, men også fordi at Cagliari er begyndt at røre på sig, og slutprogrammet taler umiddelbart ikke til Spezias fordel med en del svære opgør, og hvor det ikke dufter af point.

Spezia tabte tirsdagens udekamp i Torino mod Den Gamle Dame med 3-0, og det er ikke ligefrem i denne slags opgør at man skal forvente at få fuld gevinst, men man kan tag en del med fra opgøret, man stod stærk defensivt i den første time, og hvor man fik Juventus til at ligne et ordinært mandskab, og kan man tag den første time med fra midtugens opgør til lørdagens vigtige opgør mod Benevento så har man bestemt gode muligheder for at hente tre point.

Hjemmeholdet har fået topscorer N´Zola tilbage i angrebet og han har været savnet den seneste måned, da han fylder i angrebet og ikke mindst har været vigtig med hans mål, og kan han begynde at banke målene ind igen, så kan han blive utrolig vigtig i overlevelses kampen, og som Benevento har set ud offensivt på det seneste, og hvor man ganske enkelt scorer for lidt, og ikke har skabt det store i flere opgør.

Træner Italiano kommer med stor sandsynlighed ikke til at ændre det helt store i forhold til tirsdagens udekamp i Torino, man må dog undvære Provedel i målet som har været en af de store profiler i denne sæson, og med flere flotte redninger, og hans fravær kan få betydning for hjemmeholdet, og især i det defensive.

Spezias hjemmebanestatistik: 2-4-6, målscore 14-21.

Trupnyt: Provedel(fast) i målet er ude til opgøret, Pobega(reserve-fast) på midtbanen er skadet, og Saponara(reserve) midtbanen er ligedes ude til opgøret.

Spezias forventede startopstilling: 4-3-3: Zoetl- Vignali, Ismajli, Terzi, Marchizza- Estevez, Agoume, Maggiore- N´Zola, Gyasi- Farias/Verde.

BENEVENTO: Ni point i de seneste elleve spillerunder, og Benevento er raslet ned i tabellen i de seneste mange uger, og kommer der ikke andre boller på suppen så ligner det en returbillet til Serie B igen, man har slet ikke samme spillestil som i starten af sæsonen, og hvor man spillede frisk og ikke mindst ganske underholdne, og offensivt skaber man ikke det store længere, og mangler en angriber som kan sparke de få chancer ind som man skaber.

Det positive er at træner Filippo Inzaghi har fået lukket en smule ned i det defensive hvis man lige ser bort fra onsdagens 0-3 nederlag hjemme mod et formstærkt Verona mandskab, men hvor man igen aldrig blev rigtig farlig, og spørgsmålet er hvor længe ledelsen giver Inzaghi på trænerbænken.

At man skulle kæmpe om overlevelse i denne sæson var de fleste klar over, men et nederlag i lørdagens vigtige udekamp i La Spezia mod en anden oprykker, og ikke mindst et mandskab som man skal kæmpe om overlevelse med kan få stor betydning både for trænerens fremtid, men ikke mindst resten af sæsonen for Benevento.

Begge mandskaber har 25 point i tabellen, og fem point ned til Torino som er tredjesidst i tabellen, men både Torino og ikke mindst Cagliari som er begyndt at røre på sig har mere erfaring i Serie A, og på papiret to mandskaber som er bedre end både Spezia og Benevento. Lige i øjeblikket og vurderet på de seneste spillerunder, så virker tingene til at fungere en smule bedre for Spezia som i det mindste scorer mål, og mål er nu engang det man vinder kampe på, og det kan blive afgørende lørdag eftermiddag.

Beneventos udebanestatistik: 4-2-6, målscore 13-23.

Trupnyt: Det tyder på at argentinske Gaich starter i angrebet i La Spezia, og at Lapadula ryger ud på bænken og det samme gør Insigne, og Inzaghi prøver at ændre strategi i det offensive. Letizia(reserve-fast) venstreback er skadet.

Beneventos forventede startopstilling: 4-3-2-1: Montipo- Depaoli, Glik, Caldirola/Tuia, Barba- Hetemaj, Schiatarella, Viola- Ionita, Caprari- Gaich.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, acspezia.com, Tuttomercatoweb.com, cittadellaspezia.com, beneventocalcio.club, sportmediaset.mediaset.it

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback