18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sparta Rotterdam - AZ Alkmaar: Begge hold scorer: Ja - Tips & Spilforslag

Match center
30. april 2022 kl. 21:00 - Fodbold, Holland - Holland Æresdivisionen
Sparta Stadion    Edwin van de Graaf
28. apr. 2022 kl. 06:52 (Opdateret 30. apr. 2022 kl. 22:53) 28/04
73
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance: 60%
Betvalue: 114,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

Rotterdam ligger sidst i den tætte bundstrid med 4 kampe igen og har brug for en sejr her. De har 3 point til overlevelse og dårligere målscore end Waalwijk. De har gennem sæsonen ikke været skarpe foran målet og har kun lavet 22 mål i 30 kampe. De 15 af de mål er kommet på hjemmebane. 

Alkmaar har 6 point op til Feyenoord på 3 pladsen og en dårligere målscore. Feyenoord har udekamp mod PSV og slutter hjemme mod Twente i sidste runde som kan være en direkte duel om 3 pladsen. Jeg mener de 6 point op med 4 kampe igen gør Alkmaar ikke henter Feyenoord og derfor kan gå ud og spille helt frit her og gøre klar til playoffkampene. 

Statistikmæssigst er det i 43% af kampene i sæsonen begge hold scorer når Rotterdam har været den ene modstander. Når Rotterdam har spillet hjemme har begge hold scoret i 53% af kampene. 

For Alkmaar ser det noget anderledes ud. Der er det i 70% af deres kampe begge hold har scoret. Når de har spillet på udebane ryger den op på 73%. 

2 seneste indbyrdes opgør er endt 3-1 og 2-0 til Alkmaar. Begge opgør spillet i Alkmaar. 2 seneste opgør i Rotterdam 4-4 og 3-0 til Rotterdam, så der er forskel på om de spiller ude eller hjemme mod Alkmaar. 

Når vi kigger på kampens betydning for Rotterdam skal de frem uanset om de kommer bagud. De har dog stadig 3 kampe tilbage til at sikre sig overlevelse efter dagens kamp. Da de andre bundhold har fået en del point på det sidste er det med at få point i alle kampe pt i bundstriden. Grunden til jeg ikke går på over 2,5 mål og det lille højere odds, er Rotterdam ikke lukker så mange mål ind på hjemmebane. Havde Oddset på over 2,5 mål været højere var jeg gået den vej, men finder mere værdi i begge hold scorer.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback