Southampton - Burnley: (AH: +1,0) 2

Match center
4. november 2017 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
St. Mary's Stadium    Lee Probert
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 22-36-42%
Betvalue: 109,08%
Spilbar ned til odds: 1,52
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Sean Dyche's mandskab skal en tur sydpå til Saint Mary's stadium, hvor man gæster Southampton FC.

Jeg forventer en kamp uden det helt store offensive spil og et begrænset antal chancer til begge hold.

Begge hold har fået en fornuftig start på sæsonen, hvor især Burnley har overrasket med en udesejr mod Chelsea og en uafgjort på Wembley mod Tottenham og på Anfield mod Liverpool. Ydermere har man i denne sæsons Premier League kun tabt med mere end ét mål i kampen ude mod Manchester City.

Southampton har efter ti kampe samlet 13 points (3-4-3) og har endnu ikke vundet en kamp med et overskydende mål. På hjemmebanen har målscoringen været lidt sløj, hvor man har scoret 6 gange i 6 kampe, hvor 3 af disse kom mod et West Ham-mandskab i undertal, og spillet har ej heller tegnet til flere mål end, hvad der tilfældet. Denne tendens skal forsøges ændres mod Burnley, som dog står rigtig godt defensivt og sjældent lader modstanderen få de store chancer.

Southamptons opbyggende spil har været ret hakkende og ikke så flydende, som det har været i tidligere sæsoner og flere af deres mål har været igennem enkeltmandspræstationer (S. Boufal og S. Davis for eksempel) eller på dødbolde (3 ud af 9 mål kom fra straffespark). Netop dødbolde står Burnley rigtig godt imod, hvor man har mange specialister i at forsvare indlæg fra frispark og hjørnespark. 

Jeg kan altså ikke se Southampton dominere kampen mod Burnley og forudser et tæt kamp, som sagtens kunne blive afgjort med et enkelt mål. X2-spillet kan også fås til 2,39 hos Bet365, men jeg har valgt at gardere mig mod en et-måls sejr til hjemmeholdet til et lavere odds.

Trupnyt:

Indkøbbet M. Lemina (mid) fra Juventus er stadig ikke tilbage fra sin ankelskade, mens C. Austin (ang) er tvivlsom til opgøret. 

Gæsterne må undvære førstevalget i mål, T. Heaton, samt J. Walters (ang). Målmandsposten er dog fint besat i øjeblikket af N. Pope, som har lukket 5 mål ind (3 mod Man City) i knap 600 minutters spil.

C. Wood er måske klar til opgøret efter en forstrækning i kampen mod Manchester City.

Forventede startopstillinger:

Southampton: Forster - Cedric, Hoedt, van Dijk, Bertrand - Tadic, Romeu, Davis, Boufal - Long, Gabbiadini

Burnley: Pope - Lowton, Mee, Tarkowski, Ward - Brady, Defour, Cork, Arfield - Hendrick - Wood

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback