18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Southampton - Brighton & Hove Albion: Flest hjørnespark Brighton

Match center
14. marts 2021 kl. 13:00 - Fodbold, England - Premier League
St. Mary's Stadium    Stuart Attwell
12. mar. 2021 kl. 16:49 (Opdateret 14. mar. 2021 kl. 15:01) 12/03
85
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Southampton tager hjemme imod Brighton i denne runde 28. En kamp, hvor jeg tror Brighton får gode muligheder for at dominere, og spille sig til hjørnespark, mod Southampton der ikke har for vane at spille sig til hjørnespark.

Chance: 54%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
Betfair Spil nu hos Betfair
Det taler for
 • Brighton har ret mange strenge at spille på rent offensivt, hvor jeg især synes at Mac Allister klær deres hold, og offensiv. Han er sammen med de to forreste Trossard og Maupay de kreative folk, som kommer til mange indlæg og skud, der kaster hjørnespark af sig.
 • Brighton snitter 6 hjørnespark pr. kamp hvilket er det 4. bedste snit i PL, og de tillader 4.2 - det er et super flot snit, både ift. fået hjørnespark, men også ift. hjørnespark imod, hvor det er det 3.laveste i PL.
 • Southampton har nogle gode offensive profiler ude (se holdinfo).
 • På et par vigtige parameter ift. hjørnespark er Brighton klart bedre end Southampton. Skud 356-291 og indlæg 538-403, i Brightons favør.
 • Brighton har brug for de 3 point, og jeg tror de vil gå mere efter dem, i dette opgør end Southampton, forstået på den måde, at Southampton kan leve med et X det vil betyde status qua ift. deres afstand til Brighton, men Brighton derimod, kan se Fulham komme bragende bagfra. Derfor tror jeg vi får et Brighton hold at se der vil jagte mere end hjemmeholdet.
 • 16 ud af 27 kampe har Brighton fået flere hjørnespark end deres modstander. Southampton har fået flere hjørnespark end deres modstander i 11 ud af deres 28 kampe.
Hold øje med
 • Southampton kan stille sig tilbage og kører på omstillinger, og her har de nogle gode folk i Nathan Redmond, Takumi Minamino, Che Adams og Stuart Armstrong som sagtens kan skabe farlige situationer som vil medføre hjørnespark.
 • Brighton er super dårligt kørende, og det må også få indvirkning på holdets moral. 2 point de seneste 5 kampe, og et hav af brændte muligheder for at komme væk fra stregen, som ikke er blevet udnyttet. Kommer de til at hænge med næbbet, så får de det svært i dette opgør, hvor Saints er gode til blot at holde på bolden.
 • Da de to hold mødtes sidst var det meget lige på alle stats, og jeg håber ikke vi skal vente for længe på at Brighton tager teten i dette opgør. Jeg kunne dog godt være nervøs for at den dårlige form, vil betyde en forsigtig start fra Brighton, hvilket Southampton ville kunne udnytte.
 • Hvis Southampton tager noget af det samme spil, som de hev fra mod Man. City i sidste runde, så tror jeg dette spil får svære betingelser. I dette opgør var de godt med, og endte ligeså mange hjørnespark som Man. City, og fik 5 hjørnespark mod et hold der normalt tillader 2,9 i snit.
Oddsmarked

Brighton til at få flest hjørnespark kan fåes til odds 2, stort set alle steder, og oddsudviklingen på bet365 har ikke rykket sig meget, i den tid jeg har fulgt den på sidelinjen. 

Linjen er på 9,5 som kan spilles hos betfair til odds 1,83 hvilket jeg også synes er et spil værd. Her ligger bet365 eksempelvis i odds 1,72

Holdene:

Southampton:
Her er det især de offensive positioner, som Saints er udfordret på. 
Oriol Romeu (fast mand 20 kampe 1 mål), Danny Ings (fast mand 22 kampe 8 mål), Theo Walcott (fast mand 15 kampe 2 mål), og derudover er Moussa Djenepo (fast mand 21 kampe 1 mål) tvivlsom. Det giver følgende startopstilling

Alex McCarthy, Kyle Walker-Peters, Jan Bednarek, Jannik Vestergaard, Ryan Bertrand, Stuart Armstrong, James Ward-Prowse, Ibrahima Diallo, Nathan Redmond, Takumi Minamino, Che Adams

Brighton:
Her er Adam Webster (fast mand 22 kampe), Tariq Lamptey (fast mand 11 kampe 1 mål) og Solly March (21 kampe 2 mål) alle ude, og så er Aaron Connolly (reserve 15 kampe 2 mål) tvivlsom, det giver følgende start 11'er 

Robert Sanchez, Joel Veltman, Ben White, Lewis Dunk, Dan Burn, Pascal Gross, Yves Bissouma, Steven Alzate, Leandro Trossard, Neal Maupay, Danny Welbeck

 • Bredt udvalg
 • Høje odds
 • Høj likviditet
 • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback