18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sofia Costoulas - Eudice Chong: 2

26. december 2021 kl. 00:15 - w15 - Monastir - hardcourt
26. dec. 2021 kl. 00:09 (Opdateret 26. dec. 2021 kl. 13:21) 26/12
8
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i Tunesien.

Chance (1-X-2): 42-0-58%
Betvalue: 101,50%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 1-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

OBS: Kampstart kl.09.30.

Så lykkedes det purunge Costoulas at ramme endnu en finale i år på hardcourt, selvom hun efter eget udsagn fortrækker grusset. Det er også grusset hendes ungdoms titler er fra, men efter 1-8 på underlaget som senior, var det nok godt det blev et andet underlag igen. Udover hendes 11-11 på tværs af underlag, er der også klub tennis fra Tyskland.

Hun har måtte kæmpe sig igennem 3 hårde 3 sæts kampe for at nå hertil, og især sejren over Monnet var et stærkt resultat, da Monnet tidligere har været dronningen her i Tunesien. Hendes stats fra semifinalen var ok, men tydeligt at det var en kamp der kunne have haft et andet udfald. Når først disse gode ungdoms spillere får luft under vingerne, så er det altid farligt at gå imod dem, men syntes denne kamp ligger mere til kvinden på den anden side af nettet.

Chong startede sent op i år, men har spillet mange kampe de sidste par måneder, hvilket har kastet en enkelt finale af sig som hun tabte. Selvom meritterne på touren af mangelfulde med 2 titler fra nogle år tilbage, har en dog en masse meritter fra alt tennis som ikke berører touren, og her er listen lang. Man kan næsten tillade sig at være skuffet over hun endnu ikke har vundet mere, men en titel til at slutte året af vil være en god start.

Chong har vundet sine kampe i 2 sæt, men har alligevel ikke været super dominerende. Hun kan dog få en fordel i markant mindre banetid, og har en god alder og rutine til at kunne tage denne dyst. Da hun ikke har været presset på samme måde har hun kørt med bedre stats, hun måtte dog vende 2-5 til sejr i dag. så forhåbentlig har det skærpet hende til den vigtige kamp.

Jeg forventet en kamp der kunne kaste en del breaks af sig, men en amerikansk født kvinde som spiller under Hongkong's flag, til at vise sig som den stærkeste.

Markedet har stået stille siden åbning, udover Marathonbet i en kort periode gjorde Chong til for stor favorit, men det rettede de hurtigt tilbage igen.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback