18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sofia Costoulas - Akvile Parazinskaite : 1 sæt: Parazinskaite + 1,5 partier

2. januar 2022 kl. 01:30 - w15 - Monastir - hardcourt
2. jan. 2022 kl. 01:04 (Opdateret 2. jan. 2022 kl. 10:42) 02/01
10
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Finale i Tunesien.

Chance: 47%
Betvalue: 103,40%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 5-7
Bet365 Spil nu hos Bet365

OBS: Kampstart kl.09.30.

Så står 16 årig Costoulas i finalen for 2 uge i træk, og efter sidste uges oplevelse vil hun nok gøre mere end alt for at få denne. Begge har været i 2 finaler før og tabt, og en af de kampe hvor jeg syntes det er ærgeligt at den ikke kan blive uafgjort, da begge på hver deres måde har fortjent det.

Costoulas er med stor pil op og virker ikke til at kunne tabe, i en uge hvor 1 runde kampen var hendes mesterstykke, og resten er vejen har hun bare været den klart bedste. Hun kunne snildt ramme en lige så god periode som Ruzic gjorde, og glæder mig til at se hende når hun en gang rammer gruset igen. 

Det er ikke fordi der er et klart mønster om hun er bedst i 1 eller 2 sæt, men tror mest på hende på den lange bane, men 1 sæt må man forvente at Parazinskaite spiller sin chance, og kommer selv til finalen med lutter 2-0 sejre.

Parazinskeite har vundet mange kampe på den anden side af College, dog har hun en tendens uanset størrelsen af modstanden at spille forholdsvis tætte sæt. Trods et hav af dobbeltfejl i sin semifinale slap hun igennem uden at tabe sæt, men her skal hun forbedre sig hvis hun skal vinde denne kamp. Grundlæggende ligger begge kvinder forholdsvis lige på de fleste parametre i denne uge, og som jeg sagde i Parazinskaite's 1 runde i denne uge, så undede jeg hende en titel her da hun har været så solid i lang tid.

Når det blot er et enkelt sæt, kan det være meget små marginaler der kan tippe den på den rigtige eller forkerte side, men Parazinskaite er garant for en moden præstation i en kamp hvor ingen absolut vil tabe 1 sæt.

Mange tanker og gisninger om hvad der kan ske, så lad slaget stå med forhåbentlig Parazinskaite der tager teten først. Jeg dækker mig ind med +1,5 på Parazinskaite da en tiebreak ikke er utænkelig.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback