18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SønderjyskE - Viborg: Over 9,5 Hjørnespark

Match center
29. august 2021 kl. 14:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Sydbank Park    Jens Maae
23. aug. 2021 kl. 18:31 (Opdateret 29. aug. 2021 kl. 15:56) 23/08
150
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

SønderjyskE tager hjemme imod Viborg i denne runde, og jeg har kigge lidt på de to holds offensive tilgange, og kampens betydning, hvorfor jeg er gået på over de 9 hjørnespark

Chance (Over-Under): 56-44%
Betvalue: 103,60%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Det er et SønderjyskE hold der har brug for point, og det tror jeg også vi kommer til at se. De skal frem på banen, og det kan medføre en seværdig kamp, men også en kamp hvor vi får offensivt fodbold, for en kamp hvor SønderjyskE vil frem vil også give Viborg muligheder.
 • Dødbolde er et område hvor Viborg er stærke, og noget som de også søger. I de første 6 kampe har de et snit på 7,7 hjørnespark pr. kamp, og jeg tror ikke de vil holde sig tilbage med at komme over kanterne i dette opgør.
 • Viborg spiller noget fedt fodbold, hvilket medfører mange hjørnespark. Det er det næstmest afsluttende hold i Superligaen, og et hold som også skaber godt med chancer, så de skal nok komme til muligheder, som også kan kaste hjørnespark af sig.
 • Begge hold har spillet 6 kampe, Viborg er gået over de 9,5 hjørnespark i 5 ud af 6 (12, 12,6,19, 11,17) SønderjyskE på den anden side er gået over linjen i 4 ud af 6 kampe (7,15,10,10,12,9).
 • Sønderjyske tillader mange hjørnespark, hvilket kan blive et plus for Viborg. I de første seks runder har SønderjyskE et snit på 6 hjørnespark tilladt pr. kamp, hvilket er det næsthøjeste i superligaen.
Hold øje med
 • Jeg er lidt nervøs for om det bliver en låst kamp, som vil foregå på midten. SønderjyskE og Viborg lyder ikke just som en kamp med det offensive spil i højsæde, men Viborg har imponeret mig indtil videre, og hvis de kan tage spillet med fra sidste runde, kan det blive et seværdigt opgør.
 • SønderjyskE skaber ikke voldsomt meget i deres kampe, og ligger i den dårlige halvdel hvad angår, skud på mål, chancerskabt samt hjørnespark tilkæmpet. De skal skabe mere og frem på banen, hvis dette spil skal gå hjem.
 • AK er ude i dette opgør, og hans erstatning er muligvis en lille fyr i Abdulrahman Taiwo, som nok ikke er den store targetman, der får indlæg i boksen.
 • Viborg kan stille sig lidt afventende til dette opgør da de har fået en fin start på sæsonen, og på den anden side så har SønderjyskE brug for point på kontoen, så hvis vi rammer en slutfase hvor stillingen er uafgjort, er jeg nervøs for om ingen af holdene vil jagte en scoring, hvilket nok også vil betyde få hjørnespark.
Oddsmarked

Jeg er gået tidligt ud med dette spil, så har kun fundet bet365, som værende det sted hvor man kan spille dette spil. Der kommer selvfølgelig flere muligheder og andre varrianter jo tættere vi kommer på kamdato, men jeg har været hurtigt ude her, og går på over de 9 hjørnespark. 

Holdene:

SønderjyskE:
Her har Banggaard været ude i de første kampe, og er det også i denne runde, og derudover er AK sikkert også ude, da han pådrog sig et slag på knæet, hvilket mindst gør ham tvivlsom til dette opgør. 

Jeg kunne godt forestille mig, at SønderjyskE spiller med et hold der ligner det der stillede mod FCK, og så kan Taiwo potentielt erstatte AK.

Viborg: 
Lavede en rigtig fin kamp mod AGF, der resulterede i en 2-0 sejr, og jeg tror det bliver genvalg til de fleste. På skadeslisten sidder Aaquist, men ellers kan Viborg stille med samme 11 der åbnede mod AGF.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback