18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SønderjyskE - Silkeborg: 2

Match center
31. oktober 2021 kl. 20:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Sydbank Park    Jens Maae
29. okt. 2021 kl. 11:10 (Opdateret 31. okt. 2021 kl. 21:49) 29/10
237
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

SønderjyskE tager hjemme imod Silkeborg i denne runde 14. Jeg har kigget lidt på de to holds form, tilgange til kampene, og tror godt Silkeborg kan tage de 3 point.

Chance (1-X-2): 28-27-45%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 0-6
888sport Spil nu hos 888sport
Det taler for
  • Silkeborg ligger med 19 point efter 13 runder på en 5.plads, og det er fuldt fortjent. De spiller noget besnærende fodbold, og er vildt dygtige på bolden. Lige meget modstanderne så er Silkeborg fikseret på at holde bolden i egne rækker, og de topper da også boldbesiddelsesprocenten i superligaen med 56,4%, hvor SønderjyskE har 45,7%
  • Jeg tror derfor at kampbilledet bliver at Silkeborg vil være spilstyrende og dominere på bolden, og det passer de dygtige spiller fra Silkeborg rigtig godt.
  • SønderjyskE havde en hård pokal kamp d.27, hvor det blev til 120 min. De spiller så 4 dage senere imod Silkeborg, som ikke har haft en pokalkamp, og derfor har haft mere tid til at forberede sig og restituere.
  • Kan Silkeborg holde fast i deres spil og sætte deres offensive folk godt op, så vil de få chancer mod SønderjyskE som har et xGA på 21,3 som er næst højest i superligaen.
  • SønderjyskE er det hold i superligaen der skaber næstmindst. De har et xGF på 13,4 og jeg tror de får svært ved at få chancer imod et Silkeborg hold der vil være meget på bolden, og holde spillet langt fra deres eget mål.
Hold øje med
  • SønderjyskE har i de seneste 3 kampe fået nogle gode oplevelser. De vant i pokalen over AGF, og tabte knebent til FCM på en overtidsscoring, og fik i kampen før FCM et point imod FCK, så der er begyndte at være lidt mere lys i det SønderjyskE.
  • Silkeborg skal være opmærksomme på omstillinger og dødbolde, hvor værterne godt kan blive farlige og hvor jeg tror Silkeborg kan blive udfordret.
  • Jeg kan være nervøs for hvor meget Silkeborg vil jagte hvis kampen går ind i den sidste fase, og der står uafgjort. SønderjyskE vil sikkert være tilfredse med et point, og måske vil Silkeborg også, hvilket vil føre til en taktisk slutfase uden mål til gæsterne.
Oddsmarked

Oddset på Silkeborg sejr er startet i odds 2,30ish og har så bevæget sig op og ned, men det er ikke det store. Jeg mener odds 2,40 er interessant, hvor man dog godt kunne spille med en forsikring, hvor asian +0.0 til odds 1,73 kunne være et alternativ, hvis man er nervøs for om vi ender i endnu et X mellem disse to hold.

Holdene:

SønderjyskE:
Hjemmeholdet har netop spillet 120 min i pokalen, hvilket sluttede godt, men må have kostet nogle kræfter, derfor kan jeg godt forestille mig at der måske er nogle rotationer til dette opgør, men jeg regner med at de stiller i en en 4-3-3, og hvis de stiller i stærkeste så er det med:
Thomas - Holm, Gartenmann, Tchamba, Dal Hende - Eskesen, Ekani, Albæk - Prosser, Taiwo, Simonsen

På skadeslisten er Banggaard, Vinderslev og Moumbagna 

Silkeborg IF:
Hjemmeholdet har deres normale CD'er Calisir (fast mand) ude, og her går Felix ind i stedet for, så derfor tror jeg det bliver en 4-3-2-1 med følgende folk:
Larsen - Carstensen, Salquist, Felix, Sonne - Thordarson, Brink, Gojani - Jørgensen, Vallys - Helenius

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback