18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SønderjyskE Håndbold - TTH Holstebro: Under 54,5 Mål

Match center
9. november 2019 kl. 16:10 - Håndbold, Danmark - Herrehåndboldligaen
9. nov. 2019 kl. 09:44 (Opdateret 9. nov. 2019 kl. 17:45) 09/11
92
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 45-55%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Skansen danner rammen om et forventet intenst opgør denne lørdag eftermiddag. Hjemmeholdet er kommet godt fra start i denne sæson med sejre over bl.a.  GOG og Skjern. Holstebro kommer ligeledes til det sønderjyske med momentum og tro på tingene, senest med en sejr på 13 mål over Skanderborg. Nøglen for begge hold har været to stærke forsvar med masser af fysik og bevægelse, og jeg forventer en lige kamp, hvor der ikke bliver delt mål ud i den sidste fase af kampen.

SønderjyskE

G​​aranti for fight fra start til slut. Det unge hold har lyst op med spillere som venstre back Aaron Mensing og den tidligere højre back fra GOG Jon Andersen. Det er også blevet set andre steder, Mensing og Christian Jensen skal fra næste sæson netop spille hos dagens modstandere fra Holstebro. Forsvaret har givet dem mange point i denne sæson med Frederik Børm som den helt store fysiske motor. Bemærkelsesværdigt har det været at holdet har lykkedes med at holde GOG, Skjern og lystigt skydende Århus nede på 24, 25 og 25 mål. De har det normalt ret godt imod netop Holstebro og står solidt mod stærke kontrahold grundet et returløb i særklasse. Målt på de første 9-10 kampe i sæsonen er Sønderjyskes forsvar på niveau med Aalborg, Skjern og Ribes, hvilket vil sige, at de placerer sig ind som det hold der er scoret 3.færrest mål imod. Største udfordring imod spillet fra hjemmeholdets side kan blive Mensing, som til tider kan skyde modstanderne helt i sænk. Og omvendt, bliver Sønderjyskes skudafvikling ikke med kvalitet, så skaber det muligheder for en giftig Holstebro kontrafase med Bramming og Kildelund.

Holstebro

Der er virkelig til optimisme i byen. Tilgangen af spillere som Cichosz, Damgaard og Meklenborg har løftet holdet enormt. Forsvaret er ligaens bedste pt. og især Sebastian Frandsen har lyst op i målet for Holstebro. Senest lukkede han helt af for Skanderborg, som kun scorede 18 mål imod vestjyderne. Største udfordring imod spillet skal være udeholdets angrebsspil. Den lynhurtige kontramaskinen med især Kildelund på højrefløj, men også Bramming på venstre kan komme ud af starthullerne. Også det stationære angrebsspil er hurtigt og bevægeligt med folk som Damgaard og Ballling. Men Sønderjyske er dygtige til at bryde modstandernes rytme med mange frikast og som tidligere nævnt en solid returløbsfase.

Danskespil og Bet365 giver begge 1,90 for under 54,5 mål. 

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback