Annonce

Sloane Stephens - Ekaterina Makarova: 1

Match center
18. august 2017 kl. 19:10 - Tennis, WTA
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 65-35%
Betvalue: 102,05%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

To spillere i fantastisk form, men Makarova så rigtig mærket ud i slutningen af kampen mod Kerber, og hun måtte trække sig fra sin doubleskamp senere på aftenen.

Det taler for spillet:

- Makarova var ude i en rigtig hård kamp mod Kerber, hvor hun så fuldstændig færdig ud. Hun havde problemer med at stå på benene til sidst. Hun tog desuden en MTO for hendes lår mod slutningen af kampen. (Dette var muligvis for at kunne få en pause og bryde Kerbers rytme, da hun netop var kommet tilbage fra 2-5 i 3. sæt til 4-5).

- Stephens har haft en god periode siden Wimbledon. Hun har kun tabt til Halep og Wozniacki.

- Stephens har slået nogle gode spillere på det seneste i Kerber, Kvitova x2, Safarova x2. De er også alle venstrehåndede ligesom Makarova.

- Stephens har en god serv og en god forhånd, men hendes baghånd har også set god ud på det seneste, hvilket før var hendes problem.

- Stephens bør komme frisk til denne kamp, da Kvitova spillede en ret dårlig kamp i går, og den derfor var hurtigt overstået.

Det taler imod:

- Makarova har god tid til at restituere sig, da deres kamp først starter kl. 3.00 i nat. Hun så dog helt ødelagt ud.

- Makarova er inde i en rigtig god periode, hvor hun tog titlen i Washington, og hun har slået spillere som Konta, Halep, Kerber og Strycova.

- Sloane Stephens har været ude med en skade i lang tid, og hun er først lige vendt tilbage (Wimbledon). Hun har dog spillet over alt forventning.

- Får Makarova gang i sin serv og sin forhånd, så kan hun spille de fleste spillere ud af banen.

Markedet:

Pinnacle åbnede i 1.68, men blev hurtigt skudt ned i nuværende 1.56. Licensmarkedet ligger i ~1.50. 365 i 1.53.

Man kan godt spekulere lidt i, om Makarova vil trække sig fra denne kamp, hvis hun kommer stort bagud. Pinnacle og betfair sportsbook har begge 1 sæt spillet. Jeg ville dog holde lidt øje med Bet365 og Danskespil, da de har reglen, at hele kampen skal spilles. Det kunne derfor være interessant, hvis oddset på Makarova røg højere op på disse sider.

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback