Skovshoved - Hillerød: (AH: -1,5) 1

Match center
7. oktober 2017 kl. 15:00 - Fodbold, Danmark - 2. division
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 50-0-50%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Lørdag tørner rækkens nummer to Skovshoved sammen med rækkens bundprop Hillerød.

Skovshoved har indtil nu været godt kørende i sæsonen og har kun tabt deres to opgør mod Hvidovre. Derudover er det blevet til to sejre, og to uafgjorte med en målscore på 19-13 til følge. Skovshoved har spillet fire hjemmekampe, To sejre, en uafgjort og nederlaget til Hvidovre på 1-5. En målscore på 9:8 med nederlaget til Hvidovre in mente viser, at Skovshoved hjemme generelt har en stærk offensiv og solid defensiv på Leo Ground. De seneste to hjemmekampe mod henholdsvis Brønshøj og AB er vundet 3-0 og 4-2

Skovshoved er meget opsat på at kravle til dig på Hvidovre i tabellen, og garantere på deres Facebook side en del mål i i kampen, faktisk tror de så meget på egne evner at de udlodder fadøl eller sodavand til alle som har liket eller delt opslaget hvis ikke Skovshoved score minimum to mål i kampen. 

Oprykkerne fra Hillerød har indtil nu ikke rigtig haft resultatmæssigt tur i sæson, dog har et trænerskift for 4 kampe siden afstedkommet en bedre spillemæssig form - hvilket har kastet en sejr på 3-1 mod B93, en uafgjort mod BK Frem samt et smalt nederlag mod Hvidovre af sig.

Hillerød lukker dog mange mål ind, og specielt på udebane har defensiven haft mange problemer, hvilket en målscore på 4:15 efter fire kampe vidner og alt om.

Trupnyt: Hillerød har til kampen Mikkel Klarskov samt anfører Jackie Rasmussen i karantæne. På trods af det uafgjorte resultat mod BK Frem i sidste runde, hvor begge spillere også sad udenfor, vil det få en stor betydning for holdets præstation - specielt mod et stærkt hjemmehold som Skovshoved.

Ingen tilgængelig information om karantæne eller skader hos Skovshoved.

Det er min vurdering, at Hillerød vil få svært måde at modstå presset fra Skovshoved med Simon Bræmer som spydspids. Kombinationen mellem Skovshoved stærke offensiv og Hillerøds på udebane svage defensiv samt fraværet af Klarskov og Jackie Rasmussen vil få afgørende betydning for kampens udfald. Jeg tror derfor på en sejr til Skovshoved med minimum to mål - chancevurdering ligger jeg lige omkring de 50%

Hvad taler for: 

- Skovshoved stærke offensiv med Simon Bræmer. 

- S kovshoveds stærke hjemmebane

- Hillerøds elendige defensiv på udebane

- Hillerøds fravær af anfører Jackie Rasmussen samt Mikkel Klarskov

- Skovshoveds meget udtalte motivationen omkring at indhente Hvidovre

Hvad taler imod:

- Hillerøds opadgående spillemæssige foregå

Tip: Skovshoved ah - 1.5 @ 2.16

/ Rōnin

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback