18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Skeid - Mjøndalen: 2 - Tips & Spilforslag

Match center
8. maj 2022 kl. 15:00 - Fodbold, Norge - Norge 1. Division
Nordre Aasen
5. maj. 2022 kl. 10:02 (Opdateret 8. maj. 2022 kl. 16:56) 05/05
134
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Norge, Obos Ligaen runde 5

Chance (1-X-2): 25-24-51%
Betvalue: 109,65%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 1-2
Bet365 Spil nu hos Bet365
Mjøndalen leder ligaen efter 13 poeng i 5 kampe. Skeid har tabt alle sine kampe. Udeholdet rykket ned foran denne sæsonen, mens Skeid rykket op efter nogle år i 2.div. Udeholdet har beholdt stammen efter nedrykket.
Det taler for
  • Mjøndalen har startet sæsonen flot, 4-1-0 og kun sluppet ind 3 mål.
  • Skeid har tabt alle 4 kampe og ingen har sluppet ind flere end 10 mål.
  • Udeholdet stiller op med mange spillere som spillede fast i Eliteserien i 2021, mens de fleste Skeid spillerne spillede 2.div i 2021.
  • Skeid har nu spillet 14 hjemmekampe på rad i 1.divisjon uden at vinde.
Hold øje med
  • Mjøndalen har spillet 4 af 5 kampe hjemme og eneste udekamp endte 1-1 mod Start.
  • Alle 4 Skeid tabt har været med 1 mål, mens Mjøndalen har vundet 3 af 4 kampe med 1 mål.
  • Skeid var gode hjemme i 2.div hvor de vandt 10 af 13 kampe.
Oddsmarked

Oddsen har gået lidt op på udeholdet og ligger nu 2,10-2,15.

Skeid rykket op i 2021 efter nedryk i 2019. De endte hele 8 poeng foran Arendal i en tøff afdeling der også Egersund jagtet opryk. Hjemme var Skeid bundsolide med 10-1-2. 

Vinterens treningskampe har givet mange tab, men også mod stærke modstandere, men kun 2 sejre må have været bekymrende og det har ikke blevet bedre efter at sæsonen startet med 4 tab. De har sluppet ind 10 mål og det er verst i ligaen. 

Hestnes og Stensrud som var nøglespiller og topscorer har forladt dem og det er usikkert om de er forstærket i forhold til i fjor. Af de nye er det kun Bendik Rise og Morten Renå Olsen som har spillet fast så langt.

Mye af ansvaret ligger på angriberen Buduson. Har han scoret 15-16 mål sidste to årene i 2.div og har og startet flot med 2 mål denne sæsonen. 

Skeid er afhængige af at lykkes med mange unge spillere hvor kun to faste spillere er over 25 år.

Mjøndalen spillede 3 sæsoner i Eliteserien og rykket ned i fjor efter sidsteplads med kun 22 poeng, 4 poeng bag play off.  De var nøjagtig like dårlig hjemme som ude med 2-5-8.

Lidt blandede resultater i vinter hvor de tabte 3-1 til Skeid, men har startet sæsonen godt og klart at vinde flere jvene kampe og kun afgivet poeng i sin eneste udekamp.

De mistet to af sine bedste spillere som gik til Haugesund/Novgorod og har hentet Moldskred i Start og beholdt sin mest kreative spiller, Ovenstad. Det var også vigtig at beholde sin erfarne angriber, Stokke.

Modsat Skeid så har Mjøndalen mye erfaring i sin trup. Langt de fleste som spiller fast var med i Eliteserien i fjor.

Udeholdet beholdte også sin karismatiske træner Vegard Hansen. Træneren har været i Mjøndalen siden 2006. Den gangen lå Mjøndalen i 3.divisjon, men havde fine perioder på 90 tallet med spil på øverste nivå. Nu har klubben fået et flot stadion, solid akademi og viste med 3 sæsoner i Eliteserien at de har gjort meget rigtig. Træneren bor utrolig nok på selv stadion(!) og sønnen Adrian Hansen er blevet fast man i defensiven.

Mjøndalen har vist sig dygtige til at vinde de tætte kampe og med Skeid sine defensive udfordringer så ligner det en lang sæson for opprykkerne. Skeid har tabt de to sidste kampene 3-2, senest ude mod Start, men både mod Start og Brann var de godt pressede og slap unna med små tab.

Kilder

norskfotball.no, soccerway.com, Skeid.no, oddsportal.com, miffotball.no.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback